Őrült gyilkosnak állt Jared Leto - Megdöbbentő fotó!

Forrás: Instagram/empiremagazine -
Suicide Squad fotó film forgatás Cara Delevingne Jared Leto
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Empire magazin két külön címlapot is szentelt a jövőre mozikba kerülő Suicide Sqad(Öngyilkos Osztag) című filmnek, melyben Jared Leto és Cara Delevingne rémíti majd halálra a nézőket.

A sminkesek és jelmeztervezők előtt már most le a kalappal, hiszen ilyen elképesztő átalakítást már évek óta nem láthattunk színészeken. Jared Leto fotója láttán - aki Joker karakterébe fog bújni - szó szerint a szőr felállt a hátunkon. A sztár a jelek szerint igencsak rákészült a szerepre, hiszen eléggé megizmosodott az utóbbi hónapokban.

Jared Leto, mint Joker Forrás: Instagram/empiremagazine

Cara Delevingne kinézete mellett sem mehetünk el szó nélkül. A színésznő jelmeze konkrétan néhány láncdarab, ami remélhetőleg a filmben sem lesz másképp.

Cara Delevingne mint Enchantress Forrás: Instagram/empiremagazine

Az Öngyilkos osztag 2016 nyarán debütál majd. Addig is itt az első feliratos előzetes!

Céline Dion rajongói kiadtak - Tényleg elhanyagolja haldokló férjét?http://www.life.hu/sztarok/20151028-celine-dion-disneylandbe-vitte-a-gyerekeit-a-rajongok-teljesen-kiakadtak.htmlA sztár követői azon borultak ki, hogy Dion, ígéretéhez képest, nem igazán tölt sok időt a rákkal küzdő férjével. A hírek szerint a férfinak már nincs sok ideje hátra. TV + Sztárok--Megnézheted, hogy hagyta ott Árpa Friderikuszt http://www.life.hu/sztarok/20151027-igy-hagyta-ott-arpa-atilla-friderikusz-sandort-az-osszezarva-friderikusszal-musorban.htmlDöntött a csatorna, vasárnap leadják az Összezárva Friderikusszal című műsorból azt a részt, amelyikben Árpa Attila otthagyja a házigazdát. TV + Sztárok--Selena Gomez,Taylor Swift és Cara Delevingne együtt őrültködnek a kameránakhttp://www.life.hu/sztarok/20150901-hollywood-harom-noje-kozosen-bohockodik-a-kamerak-elott.htmlA 2015-ös MTV Video Music Awards díjátadón egyfolytában kattogtak a fényképezőgépek, és a legnagyobb világsztárok álltak össze egy-két közös fotóra.TV + SztárokOrigoMicsoda szájtechnika! Imádjuk Cara Delevingne beatboxolásáthttp://www.life.hu/sztarok/20150719-cara-delevingne-modell-beatboxol.htmlCara Delevingne olyat tud, amit még legmerészebb álmainkban sem gondoltunk volna róla. TV + SztárokOrigoMeztelenül a hullámvasúton – Így üzennek hadat a ráknak az angolokhttp://www.life.hu/sztarok/20151026-meztelenul-ultek-a-hullamvasutra-az-emberek-egy-angliai-kalandparkban-igy-uzentek-hadat-a-raknak.htmlEgy angliai kalandparkban furcsa látványosságra lehettek figyelmesek a látogatók, ugyanis egy meztelen emberekkel feltöltött járat indult útnak. TV + SztárokOrigoMicsoda rekord! Adele új klipjét egy nap alatt 28 millióan nézték meg http://www.life.hu/kult/20151027-adele-uj-dalatol-felrobbant-az-internet-egy-nap-alatt-milliok-kattintottak-ra.htmlElképesztően magas számokat hozott az énekesnő új dala, mellyel újra vissza szeretne térni a zenei listák élére. A jelek szerint a próbálkozás eredményesnek bizonyult. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.