Elege lett Szorcsik Vikinek. A színésznő besokallt, hogy névrokona, Szorcsik H. Viki miatt anorexiával, gyermekelhelyezéssel, áramlopással kötik össze a nevét. 

"Az életem egy káosz, amióta ez a hölgy szerepel a médiában!" - mondta el a Borsnak Szorcsik Viki. Hozzátette, a kezdetektől összekeverték őket, de most, hogy névrokona újra felbukkant, muszáj tennie va­lamit.

Ő Szorcsik VikiForrás: Instagram/Szorcsik Viki

"A leginkább az zavar, hogy engem a kezdetektől vele azonosítanak. Nem lenne ezzel semmi bajom, ha pozitív híreket olvashatnánk róla. Az sem zavarna, hogy úgy éli az életét, ahogy, de számos róla szóló cikk mellett az én képem szerepel, és még a szűk környezetem is hajlamos elhinni, hogy a róla szóló pletykák hozzám kötődnek. Rengeteg kár és kellemetlenség ért miatta. Komolyan fontolgatom, hogy jogi útra terelem a dolgot" - mondta el. 

Egyébként mindketten  a Jóban Rosszban című sorozatban váltak ismertté, Szorcsik Viki például az alapcsapat tagja volt. 

"Akkor valakik úgy gondolták, hatalmas bulvársztori lesz, hogy azonos a nevünk, és hoznak még egy ilyen nevű lányt a sorozatba. Végül a H betű lett a megkülönböztetés, de sokszor ezt meg sem hallják, ki sem ejtik, le sem írják. A saját szüleim is szégyenkezve nézték a tévét, amikor a Szorcsik nevet és az áramlopást együtt emlegették. Az egész családunkat kellemetlenül érintik ezek a negatív hírek, amelyek az illető hölgyről szólnak. Számtalanszor hívtak fel újságírók azzal, hogyan viselem az anorexiát, és hogy a balesetem óta jobban vagyok-e. Nevetséges! Sorra kapom a leveleket, hogy segítenek rajtam, akár áramról, lakhatásról, gyerekekről volt szó. Ebből elég! Ennek a helyzetnek véget kell vetni, jól megkülönböztethető nevet kell fel­vennie a kolléganőnek" – magyarázta Viki. 

Ő pedig Szorcsik H. VikiForrás: TV2