Rejtély, hogy gyilkosság vagy fertőzés végzett-e a 23 éves turistával

Forrás: Facebook/Christina Marian Annesley -
halál turista hatóság Thaiföld rendőrség nyomozás egyetemista körutazás sziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülei nyomoznak a titokzatos körülmények között elhunyt Christina Annesley után.

Christina Annesley egy 4 hónapos ázsiai körutazás részeként érkezett a thai Kho Tao szigetére – pont oda, ahol 2014-ben meggyilkoltak két britet, David Millert és Hannah Witheridge-t.

Forrás: Facebook/Christina Marian Annesley

A 23 éves egyetemista lány holttestére januárban találtak rá 2 héttel azután, hogy Twitterén kiírta, gyógyszert kezdett szedni mellkasi fertőzésére. Christina szülei a napokban fordultak a helyi halottkémi bírósághoz, miután a thai sziget hatóságainak nem sikerült kideríteniük semmit.

Szívszorító! A kutya órákig virrasztott azon a helyen, ahol a gazdája meghalthttp://www.life.hu/news/20151026-halalra-gazoltak-a-gazdajat-orakig-virrasztott-a-helyszinen-a-huseges-eb.htmlA kutya ugyanarra a helyre feküdt, ahol pár órával előtte halálra gázolták a gazdáját. Az ebet csak erőszakkal lehetett elvonszolni a helyszínről. NewsOrigoTransznemű örömlányok – Fotósorozat a thaiföldi ladyboyokról!http://www.life.hu/intim/20151016-transznemu-oromlanyokrol-a-thaifoldi-ladyboyokrol-keszult-fotosorozat.htmlEgyedi és komplex szerepet foglalnak el a társadalomban a ladyboyok, akik nap mint nap válnak az intoleranciából és a meg nem értettségből fakadó meghurcolás áldozataivá. IntimOrigo41 éves korában meghalt Scott Marshall valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/news/20151028-meghalt-a-tetovalo-mesterek-cimu-musor-egykori-nyertese-almaban-erte-a-halal.htmlScott Marshallt egy szállodai szobában találták holtan a hatóságok. A Tetováló mesterek című reality győztesének halálát az eddigi hírek szerint szívprobléma okozta. News--Idén nem utaznak Thaiföldre Bódiék - "Nincs rá költségvetés"http://www.life.hu/sztarok/20151003-iden-nem-utaznak-thaifoldre-bodi-guszti-es-margo.htmlThaiföldön tölti a téli időszakot többnyire a Bódi házaspár. Margó és Guszti most azonban elárulták, idén nem utaznak el. TV + Sztárok--Gyász! Meghalt Ryan Reynolds apukájahttp://www.life.hu/news/20151029-ryan-reynolds-szinesz-apukaja-meghalt-parkinson-korban.htmlA színész édesapja 20 évig küzdött a Parkinson-kórral. Ryan Reynolds szerdán jelentette be a hírt. News--Álomszigetek Thaiföldön – csúcsélmény a köbönhttp://www.life.hu/lifeutazas/20150310-thaifold-3-gyonyoru-szigete-railay-beach-phi-phi-koh-phangan.htmlAmikor először Thaiföldön jártam, úgy gondoltam, a Railay Beach szépségét már nem lehet fokozni: a lenyűgöző, sziklás partjai és vadregényes pálmadzsungele egy nap alatt magával ragadott. Következő évben jött Phi-Phi, amely nem a partról, hanem a sziget legmagasabb pontjáról elém táruló látvánnyal varázsolt el. Harmadik volt a sorban Koh Phangan, ahol valóban türkizkék és smaragdzöld a tenger. Járd be most velünk ezt a 3 varázslatos tengerpartot!UtazásThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.