Kis híján veszélybe került Polgár Ildikó Eb-indulása, a fitneszmodellt ugyanis szerda délután Budapesten megverték és kirabolták – írja az Origo.

„Fényes nappal megtámadtak az utcán, megvertek és kiraboltak” – írta a Facebookon a korábban két szervezetnél (WBPF, INBA) is Eb-ezüstérmes fitneszmodell.

Forrás: Facebook/ Polgár Ildikó

Mint az Origónak elmondta, az eset Budapesten, a Határ úton történt, nem messze a tűzoltóságtól. 

Egy férfi jött velem szembe, egy pofonnal indított, majd a telefonomért nyúlt – éppen az édesanyámmal beszéltem –, de én szorítottam, nem adtam. Rángatott, dulakodtunk, és tudtam, hogy el fogja venni a mobilom, de addig nem adtam, amíg meg nem tudtam nézni jól az arcát, hogy később felismerjem.” 

A 2008-ban Miss Hungary-győztes szépségkirálynő az eset után kergetni kezdte a férfit, akit egy rendszám nélküli Fiat Puntóban vártak, így el tudott menekülni. 

Forrás: Facebook/ Polgár Ildikó

„Az arcomon szenvedtem sérülést, fáj a karom, és ma is remegve ébredtem. De már annyi energiát és pénzt belefektettem a szombati Eb-indulásomra, hogy nincs semmi, ami megállíthatna. Ezért este útra kelek Bolognába, ahol a két ezüstérmem után szeretnék egy még jobb eredményt elérni. Bár a történtek után most annak is örülhetek, hogy egyáltalán részt tudok venni rajta.” 

Polgár Ildikó szerint nem egyedi esetről lehet szó, a férfi ellen feljelentést tett. Az Origo megkereste az ORFK Kommunikációs Szolgálatát, későbbre ígértek részleteket az üggyel kapcsolatban.