Bartha Zsolt visszatér! Rékasi újra forgat a Barátok köztben

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Barátok közt visszatérés RTL Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Remek hírt tettek közzé a Barátok közt hivatalos Facebook oldalán! Bartha Zsolt visszatér a Mátyás király térre.

A népszerű színész azt mondta, akkor kezdi meg munkát, amikor azt az orvosai engedélyezik. Szerencsére a mai napon elérkezett ez a pillanat, és bár az efféle terhelést is fokozatos végzi, nagyon reméli, hogy hamarosan mindenütt az ő elképzelései szerint végezheti majd a feladatait - olvasható a Barátok közt Facebook oldalán.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Az orvosaim megállapították, hogy a rehabilitáció során javult annyit az állapotom, hogy fokozatosan megkezdhetem a munkát" - kezdte a színész - "Ez jelenleg heti egy forgatási napot jelent a stúdióban. Abban az esetben, ha következő kontroll eredménye megengedi, akkor növelhetjük kettőre a forgatási napok számát, és így tovább. Remélhetőleg a forgatások december elején kiegészülnek a József Attila Színház próbáival. Természetesen ez mind csak abban az esetben, ha az egészségi állapotom engedi, de természetesen azon leszek, hogy tudjam tartani ezt az ütemtervet."

A színész arról is beszélt, hogy mennyire lesznek a jelenetek az állapotára szabva a forgatások során. "Teljes az egyetértés a produkcióval abban, hogy Bartha Zsolt pont annyira képes, mint Rékasi Károly, így nyilván most még nem fog a karakterem kerítéseken átugrálni, de biztos vagyok benne, hogy azért tesz majd olyat a jó Bartha Zsolt, amit a nézők nem gondoltak volna róla."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.