Remek hírt tettek közzé a Barátok közt hivatalos Facebook oldalán! Bartha Zsolt visszatér a Mátyás király térre.

A népszerű színész azt mondta, akkor kezdi meg munkát, amikor azt az orvosai engedélyezik. Szerencsére a mai napon elérkezett ez a pillanat, és bár az efféle terhelést is fokozatos végzi, nagyon reméli, hogy hamarosan mindenütt az ő elképzelései szerint végezheti majd a feladatait - olvasható a Barátok közt Facebook oldalán. 

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Az orvosaim megállapították, hogy a rehabilitáció során javult annyit az állapotom, hogy fokozatosan megkezdhetem a munkát" - kezdte a színész - "Ez jelenleg heti egy forgatási napot jelent a stúdióban. Abban az esetben, ha következő kontroll eredménye megengedi, akkor növelhetjük kettőre a forgatási napok számát, és így tovább. Remélhetőleg a forgatások december elején kiegészülnek a József Attila Színház próbáival. Természetesen ez mind csak abban az esetben, ha az egészségi állapotom engedi, de természetesen azon leszek, hogy tudjam tartani ezt az ütemtervet."

A színész arról is beszélt, hogy mennyire lesznek a jelenetek az állapotára szabva a forgatások során. "Teljes az egyetértés a produkcióval abban, hogy Bartha Zsolt pont annyira képes, mint Rékasi Károly, így nyilván most még nem fog a karakterem kerítéseken átugrálni, de biztos vagyok benne, hogy azért tesz majd olyat a jó Bartha Zsolt, amit a nézők nem gondoltak volna róla."