Durva! Feladták csomagként az idős asszony holttestét

csomag holttest Izrael temetkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csomagként küldték Oroszországból egy tizenegy napja halott idős asszony testét Izraelbe, hogy ott temessék el.

A tel-avivi Ben Gurion repülőtéren a hatóságok egy kartondobozban holttestet találtak, de a Moszkvából jött csomag mellett nem leltek semmiféle iratot, amellyel személyazonosságát megállapíthatták volna.

Forrás: Thinkstock

A merényletek halottainak azonosítására létrejött izraeli szolgáltatás, a Zaka felderítette, hogy egy tizenegy napja elhunyt nyolcvanéves asszonyt küldtek rokonai ilyen különös módon Izraelbe. Eszter Zizuva utolsó kívánsága ugyanis az volt, hogy földi maradványait Izrael földjén temessék el. A Zaka segítségével a család beszerezte a szükséges iratokat, és az elhunytat Asdódban örök nyugalomra helyezték.

A Zaka képviselője a The Times of Israel című angol nyelvű honlapnak azt is elmondta, hogy két éve volt már volt egy hasonló esetük: akkor egy férfi egy repülőjáraton bőröndben szállította Izraelbe halott édesanyját, mert túl költségesnek találta a hivatalos procedúrákat.

Ma még lubickolhatsz a napsütésben, hétfőtől jön a rossz időhttp://www.life.hu/news/20151031-ma-meg-lubickolhatsz-a-napsutesben-holnaptol-jon-a-rossz-ido-kod-fagy-hideg.htmlHétvégén még marad a napos, meleg idő, de hétfőtől már ködfoltokra és fagyokra lehet számítani. News--Felszállás után szült meg egy 6.hónapban járó kismamahttp://www.life.hu/news/20151030-felszallas-utan-indult-be-a-szules-a-kislany-egy-kulonleges-nevet-a-megmentoi-utan.htmlJenny Drake éppen Párizsból Észak-Karolinába tartott, amikor beindult nála a szülés, így a gépnek egy írországi kitérőt kellett tennie. NewsThinkstockMark Zuckerbergnek elege van a Facebook játékfelkéréseibőlhttp://www.life.hu/news/20151030-mark-zuckerberg-kiborult-a-jatekfelkeresek-miatt-ne-kuldjetek-candy-crush-meghivot.htmlKevés idegesítőbb dolog van annál, amikor az ismerősünk különböző alkalmazásokra való felhívást küld nekünk. A közösségi oldal atyjának is elege van ebből, így komoly változtatásokat tervez. News--Száraz és hűvös idő várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20151030-hetvegi-idojaras-jelentes-szaraz-es-huvos-ido-lesz.htmlA hétvégén reggelente többfelé várható köd, de annak feloszlása után jellemzően napos, száraz időre lehet számítani. NewsThinkstockBombatámadás során halt meg a híres zenészhttp://www.life.hu/news/20151030-bombazasban-halt-meg-deso-dogg-a-nemet-rapper-evek-ota-tagja-volt-az-iszlam-allamnak.htmlAz Iszlám Állam számára külföldi harcosokat toborzó énekes Szíriában, egy amerikai légicsapás során vesztette életét. Deso Dogg korábban azzal sokkolta a közvéleményt, hogy emberfejjel pózolt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.