Csobot Adél terhesség kisbaba Sztárban sztár produkció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas meglepetést okozott a Sztárban sztár produkciójában is a hír, hogy Csobot Adél babát vár Istenes Bencétől. Bár az énekesnő már a harmadik hónapban van, a tévéshow készítőinek egy szót sem szólt állapotáról.

A sugárzóan szép kismama hétről hétre elképesztően dinamikus produkciókkal nyűgözi le a zsűrit a Sztárban sztár adásaiban. Nicki Minajként például táncos fiúk emelgették, és még jól meg is táncoltatták.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Mindenki nagyon meglepődött, amikor kiderült Adél terhessége, hiszen senki sem tudta. De ennél még nagyobb volt az öröm, amikor megtudta a stáb a nagy hírt. Persze ezzel együtt azonnal szóba került a lehetőség, hogy esetleg felülvizsgálják az Adélnak korábban kitalált feladatokat, nem okozna-e problémát valamelyik sztár megformálása. De ahogy eddig sem, úgy Adél továbbra sem szeretne különleges elbánást, így a Liza Minelli-előadásra is ugyanolyan elánnak készül, mint eddig az összesre, pedig abban a három percben is kell táncolnia bőven” – tudta meg a Blikk egy informátortól, aki szerint ennek ellenére szóba került, hogy amíg az énekesnő versenyben van, próbálnak rá jobban vigyázni.

„Ezúton is gratulálunk Adélnak, szívből örülünk a boldogságának. Természetesen mindent megteszünk azért, hogy a Sztárban sztárra való felkészülése, éppúgy, mint a versenyben lévő többi énekesnek, továbbra is zavartalan legyen. Továbbra is az a célunk, hogy a nézők egy igazán szórakoztató műsort lássanak” – mondta a lapnak a témában a TV2 sajtóosztálya.

Elolvadunk! Kiskori képet posztolt magáról Adelehttp://www.life.hu/sztarok/20151030-adele-enekesno-kiskori-kepet-posztolt-magarol.htmlAz énekesnő is beállt a „Throwback Thursday” (#TBT), vagyis a „Visszatekintő csütörtök” képet posztoló sztárok közé – aminek mi kifejezetten örülünk.TV + Sztárok--Horgas Eszter: „Leszbikus vagyok vagy mi?"http://www.life.hu/sztarok/20151030-horgas-eszter-fuvolamuvesz-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-adasaban-imadta-a-rudtancos-lany.htmlA szombati Hungary's Got Talentben a rúdtáncos anyuka produkciójának hatása alá került a zsűri, Horgas Eszter pedig furcsa kijelentést tett. TV + Sztárok--Hoppá! Egy hamisan éneklő apuka a Got Talent élő show-jában http://www.life.hu/sztarok/20151030-megvan-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-elo-showjaba-jutott-versenyzoje-aki-egy-enekes-apuka.htmlA zsűri hazaküldte, ám Sebestyén Balázsék bent tartották, a show legőrültebb énekespapáját. TV + Sztárok--Sokkoló szadó-mazo performance a Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-sokkolo-szado-mazo-performance-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-tehetsegkutato-showjaban.htmlSzombat este nem mindennapi produkcióval rukkolt elő a tehetségkutató egyik jelentkezője, aki hatalmas jelmezbe bújva érkezett a Hungary's Got Talent színpadára, majd a végén csak egy lyukas harisnya maradt rajta. TV + Sztárok--Akkor jó, ha jó nagy a poppoló - Sztárok a twerkelésrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-sztarok-velemenye-a-twerkelesrol.htmlA mai Hungary’s Got Talent a férfiaknak is igazi meglepetéseket tartogat, hiszen az ország legmenőbb twerkcsoportjai érkeznek majd a zsűri elé. Megkérdeztünk néhány RTL-es arcot, mit gondolnak a twerkelésről. TV + Sztárok--Cinthya Dictator besokallt: elhagyja az országot - és nem is tervezi a visszatérésthttp://www.life.hu/sztarok/20151031-cinthya-dictator-elhagyja-az-orszagot-es-nem-is-tervezi-a-visszaterest.htmlCinthya Dictator besokallt. Úgy döntött, szüksége van egy kis környezetváltozásra és szerete egy időre eltűnni a média kereszttüzéből is.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.