Újra összeállt a Spice Girls a Sztárban sztár színpadán

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
Tóth Gabi Csobot Adél Sztárban sztár Peter Srámek Gáspár Laci Spice Girls Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is igazán találunk szavakat az öt szexi "csaj" előadására.

Gáspár Laci ismét ellopta a showt - eszméletlenül nyomta Mel B szerepét. A zsűri is lefagyott kicsit a produkció után, Majkát Gáspár Laci borostás hónalja is nagyon megragadta. Azt is megjegyezte, hogy inkább vicces volt ez az előadás, mintsem jó.

A "lányok" összesen 40 pontot kaptak.

Forrás: Facebook/Sztárban sztár
Tóth Gabi megríkatta a zsűrithttp://www.life.hu/sztarok/20151101-toth-gabi-cserhati-zsuzsa-volt-a-sztarban-sztarban.htmlNem csak a zsűri sírta el magát Tóth Gabi produkciója alatt, az énekesnő sem bírta tűrtőztetni érzéseit. Gabi Cserháti Zsuzsa dalát énekelte a mai adásban. TV + Sztárok--Peter Sramek, a rocknagyi!http://www.life.hu/sztarok/20151101-peter-sramek-tina-turner-volt-a-sztarban-sztarban.htmlPeter Sramek Tina turner Golden eye című dalát adta elő.TV + SztárokOrigoGáspár Laci fenomenális Cher volthttp://www.life.hu/sztarok/20151101-gaspar-laci-cher-volt-a-sztarban-sztar-musorban.htmlIsmét elállt a szavunk Gáspár Laci produkciójától - igazi díva volt a színpadon!TV + Sztárok--Borzalmas zombivá vált Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20151101-borzalmas-zombiva-valt-bauko-eva-halloween-alkalmabol.htmlBaukó Éva elég ronda és ijesztő lett - Halloween alkalmából. TV + Sztárok--Színpadon vetkőzik a nagyon dögös Baronits Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20151101-esztergalyos-cecilia-baronits-gabort-is-levetkozteti-a-szinpadon.htmlA Vidám Színpad új darabjában, a Négy meztelen férfiban Barabás Kis Zoltán, Baronits Gábor, Beleznay Endre és Timon Barna mutatja meg a testét. Beleznay és Baronits számára egyébként nem újdonság a pucérkodás. TV + Sztárok--Túlhajtja magát a terhes Csobot Adél?http://www.life.hu/sztarok/20151101-csobot-adel-a-sztarban-sztar-versenyzoje-terhesen-is-tulhajtja-magat.htmlHatalmas meglepetést okozott a Sztárban sztár produkciójában is a hír, hogy Csobot Adél babát vár Istenes Bencétől. Bár az énekesnő már a harmadik hónapban van, a tévéshow készítőinek egy szót sem szólt állapotáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.