Tóth Gabi mosoly csodálatos dekoltázs természetes szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő sugárzóan szép legújabb Instagram-fotóján, amelyen ráadásul dekoltázsába is betekintést engedett.

A rajosan rappelő Tóth Gabi, aki nemrég Kovács Kati slágerével ríkatta meg a Sztárban sztár zsűrijét, csodásan fest legújabb fotóján: igazi természetes szépségként mosolyog a kamerának. A híresség ráadásul annyira magasról szelfizett, hogy dekoltázsát is szépen lekapta.

Forrás: Instagram/ Tóth Gabi

Tóth Vera és Tóth Gabi elárulták, hány pasi volt az életükben

Hajdú Péter kényes témát feszegetett, de a Tóth lányok bírták a strapát. Kiderült, hány férfi volt a két csodálatos hangú énekesnő életében. Nézd meg róla a videót itt!
Vajna Timi kimaxolta a Halloweenthttp://www.life.hu/sztarok/20151101-vajna-timi-es-andy-vajna-halloween-jelmeze.htmlTimi aztán érti a csíziót: hihetetlen sminkben és frizurákban pompázott Halloween estéjén férje, Andy Vajna oldalán. TV + SztárokOrigoEjha! Neccharisnyás lábával őrjíti meg az internet népét Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20151101-zimany-linda-modell-neccharisnyaba-bujtatta-labait.htmlA modell egy 30-as évek partin öltözött dívának, ruhájáról pedig egészen közeli részleteket is megosztott követőivel.TV + Sztárok--Pálmafák alatt napozik Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20151101-kiraly-viktor-palmafak-alatt-napozik-los-angelesben.htmlA világhír küszöbén álló énekes Los Angelesben élvezi a napsütést.TV + Sztárok--Hoppá! Egy hamisan éneklő apuka a Got Talent élő show-jában http://www.life.hu/sztarok/20151030-megvan-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-elo-showjaba-jutott-versenyzoje-aki-egy-enekes-apuka.htmlA zsűri hazaküldte, ám Sebestyén Balázsék bent tartották, a show legőrültebb énekespapáját. TV + Sztárok--Ilyenek voltak Elvis Presley utolsó napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20151031-elvis-presley-utolso-napjai.htmlA rock and roll legenda özvegye, Priscilla Presley nagy titkot osztott meg a világgal. TV + SztárokOrigoAkkor jó, ha jó nagy a poppoló - Sztárok a twerkelésrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-sztarok-velemenye-a-twerkelesrol.htmlA mai Hungary’s Got Talent a férfiaknak is igazi meglepetéseket tartogat, hiszen az ország legmenőbb twerkcsoportjai érkeznek majd a zsűri elé. Megkérdeztünk néhány RTL-es arcot, mit gondolnak a twerkelésről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.