25 év után még mindig varázslatos Geszti Péter egykori múzsája, Rábaközi Andrea

Forrás: Facebook!Rábaközi Andrea -
Rábaközi Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lenne akkora csoda, hogy Geszti Péter egykori múzsája, Rábaközi Andrea ismét feltűnt a képernyőn. A meglepő  inkább az, hogy pont úgy néz ki, mint 25 évvel korábban.

A Sztárban sztár vasárnapi adásában mintha déjà vunk lett volna. Nemcsak az ifjú Geszti Pétert láttuk viszont Varga Győző megformálásában, de egykori múzsája, a klipben szereplő szőke szépség is feltűnt. Andi önmagát alakította, az elmúlt 25 év pedig egyáltalán nem hagyott nyomot rajta. Ráadásul ugyanabban a ruhában parádézott, mint egykor. Vajon hogy csinálta, hogy nem fogott rajta az idő?

Forrás: Facebook/Rábaközi Andrea

„Győzővel és családjával egy ideje jó kapcsolatot ápolok, azonnal eszébe jutottam, amikor kiderült, hogy melyik klipet kell színpadra állítania. Olyan egyértelmű volt, hogy ismét szerepelni fogok, amikor elhangzott, hogy a Rapülők Áj láv ju című dala kerül képernyőre. A mai napig erről a klipről azonosítanak be az emberek, ez a rövid szereplés meghatározó volt az életemben. Ráadásul nagyon akartam Győzőnek segíteni, így azonnal igent mondtam, amikor megemlítette, hogy szívesen látna a produkciójában. Végre újból magamra vehettem az egykori fellépőruhámat, amit hosszú évek óta gondosan őrizgetek. Ezt a vidám darabot a 23. születésnapomra varrattam, sohasem gondoltam, hogy kidobom, miután viseltem a klipben. Az elmúlt években csak pár baráti bulira, például Hajas László szülinapjára vettem fel. A műsorban ugyanúgy magamat adtam, mint egykor a klipben, nem volt semmiféle előre megírt koreográfia, tánc. Tudja a szakma, hogy fegyelmezetlen, inkább spontán vagyok e téren, nem tudok koreográfiákra figyelni vagy betanulni dolgokat. Így mindig csak olyan helyre hívtak, ahol önmagamért kellettem – mesélte Andi, akinek a legendás nyári ruhácskája fontos mértékegységet jelent.

„Ez az úgynevezett „ellenőrző ruhám”, minden évben beleugrottam, hogy jó-e még. Ha simán rám jön, akkor megnyugszom. Általában ragaszkodom a régi dolgokhoz, sok régi ruhámat megtartottam. Tudom, hogy a divat mindig visszajön, ezért soha nem dobok ki semmit. Annyi ruhám és cipőm halmozódott fel az években, hogy elkopni nem fognak, hisz alig hordom őket. Egy komplett gardróbszobám van, de ott sem fér el minden. Szezon végén bezsákolom és felhordom a padlásra a ruhákat, és le a következő évszak darabjait, amelyeket mind kimosok és kivasalok, mielőtt újból viselem őket” - nevetett az örökifjú szépség.

Szecsődi Kari: Megtanultam nőként élni, lassan jöhet a végleges lépéshttp://www.life.hu/sztarok/20151101-szecsodi-kari-megtanultam-nokent-elni-johet-va-vegleges-atalakitas.htmlSzecsődi Kari még csak 23 éves, de már annyit élt, mint egy nyugdíjas. A transznemű fiatal számos sikert, ugyanakkor rengeteg fájdalmat és szenvedést tudhat maga mögött. Rájött, hogy az élet legszebb része nem a csillogás, hanem a meleg családi háttér, a civil élet. TV + Sztárok--Beperlik Taylor Swiftet! Állítólag lopott az énekesnő http://www.life.hu/sztarok/20151102-taylor-swift-allitolag-dalt-lopott-milliardokra-perelte-egy-enekes.html42 millió dollárt, azaz körülbelül 11 milliárd forintos összeget kéne fizetnie a dögös popénekesnek, mert a hírek szerint lopott dalszövegrészleteket használt. Swift egyelőre nem reagált az ügyben. TV + Sztárok--Megkopasztották Peter Srámeket, aki nem bírta a gyantázásthttp://www.life.hu/sztarok/20151101-megkopasztotak-peter-srameket-aki-tina-turner-borebe-bujik-a-sztarban-sztarban.htmlPeter Srámek először bújik női ruhába vasárnap este, Tina Turner szerepében. A világhírű énekesnőt nem lesz egyszerű megformálni, hiszen jóval nagyobb, mint Peter, ráadásul hihetetlenül energikus a színpadon. És nő, aki magas sarkúban táncol. Ez lesz a legnagyobb kihívás a műsorban sikeresen menetelő szlovák srác számára. Nővé válni, életében először. TV + Sztárok--Nagyon kisimult a szülés után Pirner Alma arca - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151030-pirner-alma-igazan-kisimult-a-szules-utan-rajongoinak-szelfizett-a-rudtanc-nagyasszonya.htmlA rúdtánc nagyasszonya múlt kedden hozta világra első gyermekét, Alent. A kisfiú születése óta Alma ritkábban posztol a követőinek, most azonban egy szelfivel lepte meg őket. TV + SztárokOrigoSingh Viki bepánikolt: 30 éves lesz, és még nem élt!http://www.life.hu/sztarok/20151027-singh-viki-a-rising-star-enekesnoje-bepanikolt-30-eves-lesz-es-meg-nem-elt.htmlSingh Vikinek, a Rising Starban befutott, egykori vokalistának elege lett, hogy a szórakozást számára kizárólag a heti hatszoros edzés jelentse. Elhatározta, hogy közeledve a harminchoz, ezentúl élni fog! TV + Sztárok--Liptai Claudiát jó tanítványnak tartja szerelme, Ádám http://www.life.hu/sztarok/20151030-liptai-claudia-es-parja-jol-dolgoznak-egyutt-adam-kreativnak-tartja-parjat.htmlA mestercukrász az egyik kereskedelmi csatorna délelőtti adásában készített sütőtökös finomságokat a nézőknek, közben pedig mesélt kicsit a kapcsolatukról is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.