Íme, a titok! Ezért jutott tovább Tóth Gabi a Sztárban sztár műsorban

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
Tóth Gabi támogatás kétség TV2 Sztárban sztár titok Tóth Vera segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, ki segítette a továbbjutásban, a Sztrában sztár vasárnapi élő show-jában az énekesnőt.

Tóth Gabi legutóbb a legendás énekesnő, Cserháti Zsuzsa bőrébe bújt, a barvúros előadás előtt azonban komoly kétségek gyötörték az énekesnőt, amelyekre nővére, Vera tett pontot.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

„Hogy őszinte legyek, rengeteget agyaltam, hogy adjam elő ezt a dalt. Utánozzam le Cserháti Zsuzsa hangját, vagy énekeljem el teljesen a szívemből, ezzel megemlékezve Zsuzsáról, az elvesztett szeretteinkről. Testvérem bejött hozzám az öltözőbe tegnap, fél órával a színpadra lépésem előtt! Azt mondta "Gabi, ne a hangszínnel törődj most kivételesen, hanem emlékezz és tisztelegj a már nem élő lelkek előtt" - köszönöm neki, hogy ezt tanácsolta! Így sokkal tisztábbnak érzem ezt az egészet! Cserháti Zsuzsa meg amúgy is utánozhatatlan! Köszönöm még egyszer nektek! Vasárnap tesóm bőrébe bújok" – írta Gabi közösségi oldalán.

Szecsődi Kari:Megtanultam nőként élni, lassan jöhet a végleges lépéshttp://www.life.hu/sztarok/20151101-szecsodi-kari-megtanultam-nokent-elni-johet-va-vegleges-atalakitas.html Szecsődi Kari még csak 23 éves, de már olyan életúttal rendelkezik, ami egy nyugdíjasnak is a javára válna. A transznemű fiatal számos sikert, ugyanakkor rengeteg fájdalmat és szenvedést tudhat maga mögött. Rájött, hogy az élet legszebb része nem a csillogás, hanem a meleg családi háttér, a civil élet. TV + Sztárok--Nagy változások jönnek az RTL Klub műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151102-nagy-valtozasok-jonnek-az-rtl-klub-musoraban.htmlAz RTL Klub november 9-től változtat hétköznapi műsorstruktúráján. Délutánonként a Híradó előtt naponta jelentkezik a Szulejmán című sikeres török sorozat az első évadától, a hírműsor utánra kerül át a Fókusz, az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt pedig hamarabb kezdődik. Emellett vadonatúj műsorként érkezik keddenként a Keresem a családom Lilu vezetésével, november 19-től, csütörtök esténként pedig a Válótársak című filmsorozat. TV + SztárokOrigoTóth Gabi testvére bőrébe bújikhttp://www.life.hu/sztarok/20151102-toth-gabi-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-jovo-heten-testvere-toth-vera-enekesno-borebe-bujik.htmlAz énekesnő hatalmas változáson megy keresztül jövő héten, amikor a Sztárban sztár következő adásában Tóth Verává változik majd. TV + Sztárok--Megkopasztották Peter Srámeket, aki nem bírta a gyantázásthttp://www.life.hu/sztarok/20151101-megkopasztotak-peter-srameket-aki-tina-turner-borebe-bujik-a-sztarban-sztarban.htmlPeter Srámek először bújik női ruhába vasárnap este, Tina Turner szerepében. A világhírű énekesnőt nem lesz egyszerű megformálni, hiszen jóval nagyobb, mint Peter, ráadásul hihetetlenül energikus a színpadon. És nő, aki magas sarkúban táncol. Ez lesz a legnagyobb kihívás a műsorban sikeresen menetelő szlovák srác számára. Nővé válni, életében először. TV + Sztárok--Ejha! Neccharisnyás lábával őrjíti meg az internet népét Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20151101-zimany-linda-modell-neccharisnyaba-bujtatta-labait.htmlA modell egy 30-as évek partin öltözött dívának, ruhájáról pedig egészen közeli részleteket is megosztott követőivel.TV + Sztárok--Színpadon vetkőzik a nagyon dögös Baronits Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20151101-esztergalyos-cecilia-baronits-gabort-is-levetkozteti-a-szinpadon.htmlA Vidám Színpad új darabjában, a Négy meztelen férfiban Barabás Kis Zoltán, Baronits Gábor, Beleznay Endre és Timon Barna mutatja meg a testét. Beleznay és Baronits számára egyébként nem újdonság a pucérkodás. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.