A nyilvánosság kizárásával temetik Bodnár Attilát - Édesapja a hamvasztás után nyilatkozott

Forrás: RTLKlub -
temetés Bodnár Attila hamvasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, 39 éves korában elhunyt az X-Faktor 2010-es szériájában felfedezett ifjabb Bodnár Attila. A boncolás eredménye megerősítette, a férfi nem lett gyilkosság áldozata, és nem is maga vetett véget életének.

Lapinformációk szerint ifjabb Bodnár Attilát már elhamvasztották. "Igen, így történt" - erősítette meg a Bors információit az édesapa, Bodnár Attila, akit felháborítanak a fia halálának körülményeiről szóló rosszízű pletykák, holott nincs semmilyen rejtély, nem történt bűncselekmény.

Forrás: RTLKlub

"Tájékoztattak az előzetes boncolási eredményről még a múlt héten, és a halotti bizonyítvány kiadásával a temetési szertartás lefolytatható, tudomásunk szerint sem önkezűség, sem idegenkezűség nem történt" - mondta a zenész, és hozzátette, magában szeretne gyászolni a család.

"A fiam egy ismerőse lakásá­ban volt, ahogy én tudom. Este még tévéztek, másnap az ismerôse elment otthonról, hagyta aludni, mire visszaért, nem tudta felkelteni. Hívtak mentőt, ügyeletes orvost, rendőrt, és megállapították, hogy nincs bűncselekményre utaló nyom. Mi is kértük a boncolást, hogy kiderüljön, mi okozta a halálát október 19-én. A halotti bizonyítványt megkaptuk, és az csak ránk tartozik" - mondta a gyászoló apa.

A temetés időpontjáról azonban nem adott tájékoztatást, mert a család azt szeretné, ha a szertartás a nyilvánosság teljes kizárásával zajlana.

"A temetés csak ránk, az odaadó édesanyjára, az ő testvéreire és rám tartozik, szeretettel, kegyelettel őrizzék az emlékét, a búcsúztatása úgy lesz, ahogy Attila akarta. Ez a mi személyes bajunk, ügyünk, és egyedül szeretnénk gyászolni" - jelentette ki Bodnár Attila, aki a lap kérdésére elmondta, nagyon rosszul viseli fia elvesztését, ahogy az édesanya, Katalin is.

"Attila 19 éves korától úgy élt, azt tette mindig is, amit jónak látott, amihez kedve volt. Tanult ember volt, érettségizett, és teológiai iskolát is végzett, dolgozott könyvtárosként, szociális gondozóként, filmstatisztaként, klubzenészként, satöbbi. Az édesanyja a mai napig szép lakást tart fenn, és mindig is gondos, odaadó anyja volt. A harminc évvel ezelőtti válásunkkor mindent otthagytam nekik, lakást, berendezést, volt helye, de neki mennie kellett, az elképzelései szerint. Próbáltunk segíteni, a média is, én is, a barátok is, de ő mindig azt tette, és úgy, ahogyan akarta élni az életet. Na­gyon jóindulatú és kedves, de öntörvényű, erős akaratú és egyéniségű ember volt, emlékét, létét a lelkünkben őrizzük" - tette hozzá szomorúan az édesapa.

Alul semmi: "Vagyis tudtuk, hogy ez a dolog merre fog menni..."http://www.life.hu/sztarok/20151102-alul-semmi-meztelenre-vetkoztek-a-szineszek-a-thalia-szinhazban.htmlAputestben meztelennek lenni, pőrén állni a színpadon, úgy, hogy kicsit egyébként is elhagytad magad? Ez történt pontosan a Thalia Színház művészeivel is.TV + SztárokThinkstockSzecsődi Kari: Megtanultam nőként élni, lassan jöhet a végleges lépéshttp://www.life.hu/sztarok/20151101-szecsodi-kari-megtanultam-nokent-elni-johet-va-vegleges-atalakitas.htmlSzecsődi Kari még csak 23 éves, de már annyit élt, mint egy nyugdíjas. A transznemű fiatal számos sikert, ugyanakkor rengeteg fájdalmat és szenvedést tudhat maga mögött. Rájött, hogy az élet legszebb része nem a csillogás, hanem a meleg családi háttér, a civil élet. TV + Sztárok--25 év után még mindig varázslatos Geszti Péter egykori múzsája, Rábaközi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20151102-meg-mindig-varazslatos-geszti-peter-egykori-muzsaja-rabakozi-andrea-modell.htmlNem lenne akkora csoda, hogy Geszti Péter egykori múzsája, Rábaközi Andrea ismét feltűnt a képernyőn. A meglepő inkább az, hogy pont úgy néz ki, mint 25 évvel korábban. TV + SztárokOrigo"Engem valaki ott felfedezne" - Tóth Gabi még mindig vágyik az Eurovíziórahttp://www.life.hu/sztarok/20151102-toth-gabi-enekesno-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-meg-mindig-vagyik-az-euroviziora.htmlAz énekesnő, amikor már stabil lábakon áll itthon, szívesen építené tovább a karrierjét külföldön. TV + Sztárok--Felcsúszott Patocska Olivér szoknyája!http://www.life.hu/sztarok/20151102-patocska-oliver-enekesnek-a-partyzanok-forgatasan-felcsuszott-a-szoknyaja.htmlPatocska annyira örült a Partyzánok forgatásán Csordás Ákosnak, hogy a nyakába ugrott, és felcsúszott a szoknyája! Nem viccelünk! Az RTLII zenei realityjében ezen a héten egykori X-Faktorosok versenyeznek, Olivér pedig úgy döntött, már az első bulin lesokkolja a jelenlévőket. TV + SztárokOrigoBeperlik Taylor Swiftet! Állítólag lopott az énekesnő http://www.life.hu/sztarok/20151102-taylor-swift-allitolag-dalt-lopott-milliardokra-perelte-egy-enekes.html42 millió dollárt, azaz körülbelül 11 milliárd forintos összeget kéne fizetnie a dögös popénekesnek, mert a hírek szerint lopott dalszövegrészleteket használt. Swift egyelőre nem reagált az ügyben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.