Ahogy a Life.hu is megírta, 39 éves korában elhunyt az X-Faktor 2010-es szériájában felfedezett ifjabb Bodnár Attila. A boncolás eredménye megerősítette, a férfi nem lett gyilkosság áldozata, és nem is maga vetett véget életének.

Lapinformációk szerint ifjabb Bodnár Attilát már elhamvasztották. "Igen, így történt" - erősítette meg a Bors információit az édesapa, Bodnár Attila, akit felháborítanak a fia halálának körülményeiről szóló rosszízű pletykák, holott nincs semmilyen rejtély, nem történt bűncselekmény.

Forrás: RTLKlub

"Tájékoztattak az előzetes boncolási eredményről még a múlt héten, és a halotti bizonyítvány kiadásával a temetési szertartás lefolytatható, tudomásunk szerint sem önkezűség, sem idegenkezűség nem történt" - mondta a zenész, és hozzátette, magában szeretne gyászolni a család.

"A fiam egy ismerőse lakásá­ban volt, ahogy én tudom. Este még tévéztek, másnap az ismerôse elment otthonról, hagyta aludni, mire visszaért, nem tudta felkelteni. Hívtak mentőt, ügyeletes orvost, rendőrt, és megállapították, hogy nincs bűncselekményre utaló nyom. Mi is kértük a boncolást, hogy kiderüljön, mi okozta a halálát október 19-én. A halotti bizonyítványt megkaptuk, és az csak ránk tartozik" - mondta a gyászoló apa.

A temetés időpontjáról azonban nem adott tájékoztatást, mert a család azt szeretné, ha a szertartás a nyilvánosság teljes kizárásával zajlana.

"A temetés csak ránk, az odaadó édesanyjára, az ő testvéreire és rám tartozik, szeretettel, kegyelettel őrizzék az emlékét, a búcsúztatása úgy lesz, ahogy Attila akarta. Ez a mi személyes bajunk, ügyünk, és egyedül szeretnénk gyászolni" - jelentette ki Bodnár Attila, aki a lap kérdésére elmondta, nagyon rosszul viseli fia elvesztését, ahogy az édesanya, Katalin is.

"Attila 19 éves korától úgy élt, azt tette mindig is, amit jónak látott, amihez kedve volt. Tanult ember volt, érettségizett, és teológiai iskolát is végzett, dolgozott könyvtárosként, szociális gondozóként, filmstatisztaként, klubzenészként, satöbbi. Az édesanyja a mai napig szép lakást tart fenn, és mindig is gondos, odaadó anyja volt. A harminc évvel ezelőtti válásunkkor mindent otthagytam nekik, lakást, berendezést, volt helye, de neki mennie kellett, az elképzelései szerint. Próbáltunk segíteni, a média is, én is, a barátok is, de ő mindig azt tette, és úgy, ahogyan akarta élni az életet. Na­gyon jóindulatú és kedves, de öntörvényű, erős akaratú és egyéniségű ember volt, emlékét, létét a lelkünkben őrizzük" - tette hozzá szomorúan az édesapa.