Kálid Artúr szerep színház meztelenkedés gratuláció Eszenyi Enikő fenék dicséret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kálid Artúrnak nem okoz gondot, ha meztelenül kell színpadra állnia, hiszen annak idején a Vígszínház igazgatónőjének dicséretét is bezsebelte pucér hátsójáért.
Forrás: fidelio.hu/Fotó: SzoFi
Nagy változások jönnek az RTL Klub műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151102-nagy-valtozasok-jonnek-az-rtl-klub-musoraban.htmlAz RTL Klub november 9-től változtat hétköznapi műsorstruktúráján. Délutánonként a Híradó előtt naponta jelentkezik a Szulejmán című sikeres török sorozat az első évadától, a hírműsor utánra kerül át a Fókusz, az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt pedig hamarabb kezdődik. Emellett vadonatúj műsorként érkezik keddenként a Keresem a családom Lilu vezetésével, november 19-től, csütörtök esténként pedig a Válótársak című filmsorozat. TV + SztárokOrigoA nyilvánosság kizárásával temetik Bodnár Attilát: Édesapja a hamvasztás után nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20151103-bodnar-attilat-a-nyilvanossag-kizarasaval-temetik-edesapja-a-hamvasztas-utan-nyilatkozott.htmlAhogy a Life.hu is megírta, 39 éves korában elhunyt az X-Faktor 2010-es szériájában felfedezett ifjabb Bodnár Attila. A boncolás eredménye megerősítette, a férfi nem lett gyilkosság áldozata, és nem is maga vetett véget életének.TV + Sztárok--Kiakadtak a rajongók! Samantha Fox botrányt csinált a repülőn http://www.life.hu/sztarok/20151102-samantha-fox-botranyt-csinalt-a-repulon-gyorsan-le-is-raktak-rola-rajongok-duhongenek.htmlA sztár a hírek szerint nehezen vette tudomásul, hogy ugyanolyan bánásmódban részesítik, mint egy hétköznapi utast. A viselkedése miatt le kellett szállítani a repülőgépről! TV + SztárokOrigoAlul semmi: "Vagyis tudtuk, hogy ez a dolog merre fog menni..."http://www.life.hu/sztarok/20151102-alul-semmi-meztelenre-vetkoztek-a-szineszek-a-thalia-szinhazban.htmlAputestben meztelennek lenni, pőrén állni a színpadon, úgy, hogy kicsit egyébként is elhagytad magad? Ez történt pontosan a Thalia Színház művészeivel is.TV + SztárokThinkstockBeperlik Taylor Swiftet! Állítólag lopott az énekesnő http://www.life.hu/sztarok/20151102-taylor-swift-allitolag-dalt-lopott-milliardokra-perelte-egy-enekes.html42 millió dollárt, azaz körülbelül 11 milliárd forintos összeget kéne fizetnie a dögös popénekesnek, mert a hírek szerint lopott dalszövegrészleteket használt. Swift egyelőre nem reagált az ügyben. TV + Sztárok--Szecsődi Kari: Megtanultam nőként élni, lassan jöhet a végleges lépéshttp://www.life.hu/sztarok/20151101-szecsodi-kari-megtanultam-nokent-elni-johet-va-vegleges-atalakitas.htmlSzecsődi Kari még csak 23 éves, de már annyit élt, mint egy nyugdíjas. A transznemű fiatal számos sikert, ugyanakkor rengeteg fájdalmat és szenvedést tudhat maga mögött. Rájött, hogy az élet legszebb része nem a csillogás, hanem a meleg családi háttér, a civil élet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.