Törölte magát az Instagram-sztár, Essena o'Neill, mert elege lett a közösségi médiából

kép követő lány nézettség hazugság Instagram törlés közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megoszlottak a vélemények az ausztrál Essena o'Neill húzásán, akit több százezren követtek közösségi oldalán, ám a napokban besokkalt, és hátat fordított a közösségi média „hazugságainak."

Essena O'Neill egy ausztrál tinédzser, aki a maga 600 ezer követőjével valódi sztárnak számított Instagramon. A 19 éves lány tulajdonképpen nem csinált semmi mást, csak szép képeket posztolt magáról. Például ilyet:

Forrás: Instagram/Essena O'Neill

És ilyet:

Forrás: Instagram/Essena O'Neill

Essena beszélt továbbá azokról a megállapodásokról, amelyek értelmében egy-egy Instagram felhasználó kap valamit egy cégtől, hogy az oldalán népszerűsítse az adott terméket. Mivel a közösségi média teljesen felemésztette őt, Essena saját oldalt indított (letsbegamechangers.com), ahol nincsenek lájkok, követők és nézettségi mutató sem, csupán a nyers tartalom, és videó formájában osztja meg gondolatait rajongóival.

Míg a legtöbben örömmel üdvözölték a lány új projektjét, addig mások megkérdőjelezték igaziságát, hiszen ezzel a húzásával kétszeresére növelte követői számát, illetve csak még jobban felhívta magára a felhasználók figyelmét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.