ÉNB Alexa énekelni tanul barátnőjétől

Forrás: RTL Klub -
ÉNB Alexa szexi Éjjel nappal Budapest dal ének RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest szexi sztárja idén nyáron készítette el élete első, Bang Bang című klipjét, amely azóta több mint kétmilliós megtekintést ért el a legnagyobb videómegosztó portálon. A mongol származású lány a sikeren felbuzdulva elhatározta, hogy fejleszti az énektudását.

Alexának, a szintén a sorozatban szereplő Karola segít abban, hogy előbb-utóbb minden hang tökéletesen a helyére kerüljön, hiszen az ÉNB szőke bombázója a hétköznapokban énektanárként is dolgozik.

Forrás: RTL Klub

„Nagyon izgalmasak az énekóráink és nagyon szeretem, mert igazi „miből lesz a cserebogár" hangulatuk van. Egy hónap alatt jó szintre jutott, olyan távolságokat tudott kiénekelni, amiket előtte nem. Ez nem azért volt, mert ő fizikailag nem volt erre képes, hanem mert fejben nem hitte el, hogy ezt meg tudja csinálni" – mondta a szőke lány.

„Karola valóban meghozta az önbizalmam. Tényleg boldog vagyok, ha énekelhetek. Most már komolyabb terveim is vannak az énekléssel. Egy új dalra készülök, ami nem olyan stílusú lesz mint a Bang Bang, hanem egy picit líraibb. De majd meglátjuk, mert még dolgozunk rajta. Karolával annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy elképzelhető, hogy egyszer egy közös dalt is összehozunk" – mesélte ÉNB Alexa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.