Elképesztő! Így rázza a zenére a kutyus

kutya videó Eminem cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rázzad, blöki! Talán ezt a parancsot adhatta gazdája a kis Harleynak, aki Eminem egyik számára produkálja magát ezen a videón. 

Ilyen fenékmozgást még nem láthattunk kutyától, pedig rengeteg cuki videó terjed a neten. A kommentelők szerint az eb simán helyet kaphatna az énekes egyik klipjében - ezzel pedig mi is egyetértünk.

Túl meleg van a síeléshez Finnországbanhttp://www.life.hu/news/20151105-finnorszagban-siversenyeket-kellett-torolni-a-meleg-miatt.htmlA Nemzetközi Sí Szövetség két finnországi alpesi világkupa-versenyt is törölt időjárási okok miatt. NewsOrigo"Én emeltem ki a tetemét" - Megszólalt a kukoricába fulladt kisfiú apjahttp://www.life.hu/news/20151105-megszolalt-a-kukoricaba-fulladt-csiki-deniel-edesapja-csiki-zsolt.htmlA 8 éves Csiki Deniel édesapja, Csiki Zsolt nem várta meg a helyszínre érkező mentőket, maga kezdte el keresni fiát a kukoricában. News--Báránypuki túltengés miatt kényszerleszállást hajtott végre egy repülőhttp://www.life.hu/news/20151104-baranypuki-tultenges-miatt-kenyszerleszallast-hajtott-vegre-egy-repulo.htmlKényszerleszállást kellett végrehajtania a Singapore Airlines egyik teherszállító járatának Indonéziában. Ennek oka elég gázos.NewsThinkstockVélemények kereszttüzében: a pécsi állatkertből kiszökött farkas halálahttp://www.life.hu/news/20151104-velemenyek-kereszttuzeben-a-pecsi-allatkertbol-kiszokott-farkas-tortenete-velemenyek-szatyor-miklos.htmlNéhány nappal ezelőtt a pécsi állatkertből kiszökött farkas után eredt az állatkert igazgatója, Szatyor Miklós és csapata. Céljuk az állat altatólövedékkel való elkábítása és befogása volt. Az akció azonban nem várt fordulatot vett: Szatyor éles lövedékkel elpusztította az állatot. A történetben sok az ellentmondás és a véleményeket illetően az ország is kettészakadt. News--Hozzábújt a fóka az utazó pasihoz - Ennél cukibb ma már nem leszhttp://www.life.hu/news/20151025-hozzabujt-a-foka-az-utazo-pasihoz.htmlA nap mázlistája biztosan az a fickó, aki egy fókával utazhatott és az állat a hátához simult. NewsOrigoÍgy lóg a nyelvünk a melegben – Cuki szarvas kánikulárahttp://www.life.hu/news/20150717-igy-log-a-nyelvunk-a-kanikulaban-cuki-nyelvlogato-szarvas-pentekre.htmlA szarvast éppen akkor sikerült a fotósnak lekapnia, amikor lógó nyelvvel megpihent. Mi pedig pontosan így érezzük ma magunkat a kánikulában.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.