Verrasztó Dávid útlevél világbajnok úszó reptér Katar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar vb-ezüstérmes úszó lehet, hogy az elhasználódott útlevele miatt az összes eddigi pontját - és ezzel a neki járó pénzdíjat is - elveszíti az úszók Világkupa-sorozatában.

Verrasztó Dávid a dohai helyszínről csütörtök reggelig nem tudott eljutni Dubajba, mivel nem engedték fel a repülőgépre, sőt még kiabáltak is vele – írja az Origo.hu.

Fotó: Pataky Zsolt

"Egyszerűen imádnak Dohában, és nem szeretnék, hogy elmenjek innen. Úgyhogy itt ragadtam" - posztolta egy napja a Facebookon a 27 éves úszó, aki a katari Világkupán 400 vegyesen arany-, 200 vegyesen pedig bronzérmet nyert.

„A nagykövet úr befogadott, a feleségétől frankfurti levest és lecsót is kaptam,a konzul úr is folyamatosan segít, hogy megoldják ezt az újabb közel-keleti problémát, amit én jelentek. És köszönet a nagyon szigorú kiabálós emirates-es hölgynek, aki nem engedett a gépre" - írta később az úszó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.