Cukiság a köbön! Így tornázik a béka

cukiság fotó állat torna Béka gimnasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az állatvilágban is divat a gimnasztika és a békák is szeretnek nyújtani és erősíteni.

A pici béka egy komplett tornaelőadást produkált a fotósnak, aki lencsevégre kapta. A kis állatka, aprócska karizmaival remekül megtartja magát és hosszú lábaival segíti a mozdulatot. A cuki rózsaszín hasát pedig szívesen megcsiklandoznánk, de akkor biztos, hogy leesne, így akárcsak a fotós, Tanto Yensen mi is messziről csodálnánk a mutatványát.

Forrás: NORTHFOTO
„Mi van a szoknyád alatt?” - Mindenkit meglepett a lány!http://www.life.hu/news/20151106-mi-van-a-szoknyad-alatt-mindenkit-meglepett-a-lany.htmlMi mindent rejthet el az ember lánya a szoknyája alatt? Az alábbi videó főszereplője mutat egy ötletet. Csak figyelj! News--Hoppá! Jövő héttől érkezik a Facebook híralkalmazásahttp://www.life.hu/news/20151106-jovo-hettol-jon-a-facebook-hiralkalmazasa.htmlLapértesülések szerint jövő héttől érkezik a Facebook híralkalmazása a Notify, mely a cég partnereitől venne át híreket, cikkeket. News--Kellemes idő lesz a hétvégén: néhol 20 fokig kúszik a hőmérő higanyszálahttp://www.life.hu/news/20151106-idojaras-jelentes-nehol-20-fok-is-lehet-a-hetvegen.htmlA ködös, hűvös hajnalok után a hétvégén is többfelé napsütéses nappalokra lehet számítani, helyenként akár 20 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésből. News--Több százmilliót lopott országszerte a "magyar pókember"http://www.life.hu/news/20151105-tobb-szazmilliot-lopott-orszagszerte-az-egykori-legtornasz.htmlTöbb százmillió forint értékben lopott készpénzt és ékszereket a 47 éves egykori légtornász, aki a "magyar pókemberként" híresült el. A férfi ugyanis az esetek többségében a házak falain mászott fel az éjszakai órákban az üres első emeleti lakásokba. News45 éve egyedül él egy házaspár az elnéptelenedett spanyol falubanhttp://www.life.hu/news/20151105-45-eve-egyedul-el-egy-hazaspar-az-elneptelenedetett-spanyol-faluban.htmlJuan Martin and Sinforosa Colomer 45 éve kettesben élnek egy Valenciához közeli kis faluban. News--Megdöbbentő! Ugyanannyi empátiával viseltetünk a robotok, mint az emberek iránthttp://www.life.hu/news/20151105-egy-kutatas-szerint-ugyanannyi-empatiaval-viseltetunk-a-robotok-mint-az-emberek-irant.htmlKépes lennél érzéseket táplálni egy robot iránt? Egy friss felmérés szerint az emberek többsége igen! Kiderült ugyanis, hogy szinte ugyanannyi empátiával viseltetnünk az élettelen robotok és embertársaink iránt. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.