Mindenki azt hiszi róla, hogy mosolygós és közvetlen, holott Falusi Mariann a valóságban nagyon zárkózott és távolságtartó. Beteg barátaiért viszont mindent megtesz, és állítja, nem véletlenül ajándékozta meg velük a sors. Nagyon meglepő titkokat árult el magáról az énekesnő. 

Falusi Mariann korántsem olyan a valóságban, amilyennek az emberek többsége elképzeli. "Mindenki azt gondolja rólam, hogy közvetlen vagyok, pedig nem. Távolságtartó vagyok, és az utcán tényleg csúnyán szoktam az emberekre nézni. Ez sokszor védekezés volt" - árulta el a Best magazinnak Falusi Mariann, aki viszont a barátairól anyai odafigyeléssel és szeretettel gondoskodik. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A környezetemben először Györgyi lett beteg, aztán ott van a gimnáziumi barátnőm, akinek az évek során annyira elromlott a látása, hogy most már alig lát (...) Egy művész hajlamos az önzésre, arra, hogy csak magára figyeljen, szerintem én ezért kaptam a beteg barátokat, hogy általuk türelmet tanuljak" - mondta Mariann, aki azt is hozzátette, hogy annak ellenére, hogy nincs gyereke, van benne egy ösztönös segítségnyújtás, amit meg kell élnie.