Hamilton üzent Schumacher rajongóinak

Forrás: AFP/Liu Jin -
rajongó Schumacher üzenet Lewis Hamilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagramon tisztázta magát az őt ért kritikák miatt Lewis Hamilton. A Mercedes pilótájáról olyan hírek jelentek meg, amelyek szerint kritizálta Michael Schumachert.

"Én sosem tettem olyan dolgokat a bajnoki címért, mint Michael Schumacher" - nyilatkozta korábban Hamilton, amely megjegyzésén többmillió Schumacher-rajongó lázadt fel. Hamilton úgy döntött, tisztázza magát és Instagram oldalán üzent Michael rajongóinak:

Michael Schumacher és Lewis Hamilton Forrás: AFP/Liu Jin

"Michael Schumacher-szurkolók! Szeretném veletek tudatni, hogy mekkora rajongója és csodálója vagyok Michaelnek. Úgy nőttem fel, hogy őt néztem minden hétvégén, végigkövettem a pályafutását a kezdetektől a hetedik világbajnoki elsőségéig. Ő minden idők legjobb Forma-1-es pilótája. Kimondhatatlanul büszke vagyok arra, hogy találkozhattam vele, beszélgethettünk, időt szánt rám. Mindig kedves volt hozzám. Az utolsó futama után megkaphattam a sisakját, amit a mai napig nagy becsben őrzök" – írta az Instagramon Hamilton.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.