Hungary's Got Talent kisfiú Dopeman daganatos beteg megható ének kiakadás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szókimondó rapper egy megható produkció miatt bírálta a csatorna hozzáállását.

A szombati Got Talentben egy kisfiú az édesanyjának énekelte Caramel egyik dalát, remélve, hogy örömet tud szerezni nagybeteg anyukájának. A kisfiút nem juttatta tovább a zsűri, Dopeman megírta véleményét az esetről.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

„Belenéztem ebbe a Hungary's Got Talentbe, és komolyan mondom, a hányinger kerülget. Ilyen szinten kihasználni egy daganatos beteg szülő gyermekének anyja iránti szeretetét egy kis nézettségért, már tényleg a legalja. Ne mondja nekem senki, hogy a research-ök az előválogatáson nem látták, hogy a kisfiú egyáltalán nem tud énekelni. Mindezek után beengedik adásba, hogy a zsűri játszhassa a jóságosan mosolygó, de szomorúan eltanácsoló télapó szerepét? Tudván tudva, hogy a gyerek így igenis csalódni fog, mert nem tudta valóra váltani az álmát, hogy segítsen az anyukáján?" – írta Dopeman.

Hoppá! Sorozatos bakik a TV2 vasárnap esti adásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151109-bakiztak-vasarnap-este-a-tv2n.htmlA vasárnapi esti Összezárva Friderikusszal című műsor közben történt baki a TV2 adásában. TV + Sztárok--Vujity Tvrtkot brutális kutyatámadás értehttp://www.life.hu/sztarok/20151109-vujity-tvrtkot-brutalis-kutyatamadas-erte.htmlVujity Tvrtko régebbi, sokkoló élményét mesélte el a Mokka hétfő reggeli adásában. TV + SztárokVarga Viktor teljesen új énjét mutatta meg: Rá sem ismertünk!http://www.life.hu/sztarok/20151109-varga-viktor-enekes-teljesen-uj-enjet-mutatta-meg-indiaban-es-teljesen-osszecsavarodott.htmlNem is gondoltuk volna, hogy Varga Viktor ennyire hajlékony. Az énekes ezúttal levitálás helyett összetekeredett kígyóként pózolt. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee: "Nem a vasárnapi templomba járástól fog valaki a mennybe jutni"http://www.life.hu/sztarok/20151109-ganxsta-zolee-hisz-a-lelekvandorlasban-a-buddhizmus-all-hozza-a-legkozelebb.htmlA zenésznek már régóta kiforrott álláspontja van a különböző vallásokról, és elmondása szerint őt nem lehet előre megszabott rendszerrel beszabályozni. TV + SztárokOrigoRáuntak a nézők Rácz Gergőre? Ő távozott a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20151108-rauntak-a-nezok-racz-gergore-otavozott-a-sztarban-sztarbol.htmlCsodás produkciókkal kápráztatta el a nézőket, a továbbjutáshoz azonban mégsem volt elég a zsűri és a nézők szavazata. TV + Sztárok--Csobot Adél összeállt Rácz Gergővel: De a katarzis elmaradt!http://www.life.hu/sztarok/20151108-csobot-adel-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-egy-kis-idore-lecserelte-istenes-bencet-es-racz-gergovel.htmlCsobot Adél egy kis időre lecserélte Istenes Bencét és Rácz Gergővel állt össze, persze csak egy duett erejéig a Sztárban sztár színpadán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.