Döbbenetes! 25 évig tartották fogva, mert rossz emberbe szeretett bele

Forrás: Thinkstock -
halál lány elmegyógyintézet fogság szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 1876-ban eltűnt párizsi lány egyetlen hibája az volt, hogy olyan férfit szeretett, aki az édesanyja szerint nem volt megfelelő a számára. Ezért évekig egy szobában elzárva tartották. Az ügy a mai napig borzolja a francia közvéleményt. 

Blanche Monnier huszonöt éves volt, amikor nyoma veszett. Mivel a társasági élet aktív tagja volt, hamar feltűnt az eltűnése. Testvére és édesanyja évekig gyászolták a lányt, azonban mint később kiderült, ez csak látszat volt. 1910. május 23-án a párizsi ügyészség egy igen érdekes levelet kapott, amelyben hátborzongató dolgok voltak leírva – írja a Daily Mail.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

"Én kaptam a feladatot, hogy közöljem ezt a különösen érdekes esetet. Egy vénlányról van szó, akit bezárva tartanak a Madame Monnier-házban. A lányt éheztetik, rothadó hulladékokkal táplálkozik huszonöt éve" – állt a levélben.

Persze azonnal ki is vizsgálták az esetet, és a házban az emeleten egy lelakatolt ajtó mögött megtalálták Blanche-t. A szobában szörnyű bűz és hatalmas mocsok volt. A nő 25 kilósra fogyott.

Az ágyát nem csak étel, de ürülék is borította. Az anyát – akit korábban kitüntettek jótékonysági ügyeiért – letartóztatták, de pár nap múlva szívrohamban meghalt. A fiútestvér is bíróság elé került, de mivel nem találtak terhelő bizonyítékot ellene, elengedték.

A fiatal nő nem élvezhette sokáig a szabadságot. Kiszabadítása után egy elmegyógyintézetbe vitték, ahol meg is halt 12 évvel később.

Tragédia! Koncertje után hunyt el az X-Factor fiatal sztárja, Nathaniel O'Brienhttp://www.life.hu/news/20151109-meghalt-az-x-factor-fiatal-sztarja-nathaniel-o-brien.htmlAz ausztrál X-Factor sztárja, a 19 éves Nathaniel O'Brien tragikus körülmények között életét vesztette. A fiatal énekes autója egy fának ütközött. News--Elhunyt Szabó László újságíró és televíziós műsorvezetőhttp://www.life.hu/news/20151108-elhunyt-szabo-laszlo-ujsagiro-televizios-musorvezeto-kozolte-a-csaladja.htmlÉletének 85. évében meghalt Szabó László újságíró, televíziós műsorvezető - közölte a család vasárnap az MTI-vel. News--Nem is gondolnád, hányan csüngenek egyszerre a Facebookonhttp://www.life.hu/news/20151108-facebook-es-messenger-elkepesztoen-sokan-lognak-rajtuk-masfel-milliard-felhasznalo-havonta.htmlCsak a Messenger üzenetküldőt több mint hétszázmillióan használják havonta, pedig nem is az a cég legnagyobb durranása. News--Erzsébet megtiltotta Katalinnak, hogy nyilatkozzon - a királyi család tart a kínos szituációktólhttp://www.life.hu/news/20151107-erzsebet-megtiltotta-katalinnak-hogy-nyilatkozzon-a-kiralyi-csalad-tart-a-kinos-szituacioktol.htmlTalán többünknek feltűnt már, hogy Katalin mostanában kínosan kerüli a nyilvánosságot. És ennek meg is van az oka... News--Exkluzív interjú Göncz Árpád unokájával - Ilyen nagypapa volt az egykori államfőhttp://www.life.hu/news/20151106-goncz-arpad-unokaja-beszelt-a-nagypapajarol-a-temetesen.htmlA Life.hu riportere részt vett Göncz Árpád temetésén. Az egykori államférfit rengetegen kísérték el utolsó útjára. A temetésen unokája adott exkluzív interjút a Life.hu-nak, elárulta, milyennek látta nagypapáját. News--45 éve egyedül él egy házaspár az elnéptelenedett spanyol falubanhttp://www.life.hu/news/20151105-45-eve-egyedul-el-egy-hazaspar-az-elneptelenedetett-spanyol-faluban.htmlJuan Martin and Sinforosa Colomer 45 éve kettesben élnek egy Valenciához közeli kis faluban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.