szülés utáni depresszió Éjjel-nappal Budapest Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kimozdult kisfia mellől Nádai Anikó, aki csodásan néz ki a szülés után. Három hónapos kisbabája észre sem vette, hogy édesanyja helyett a nagymamája őrizte álmát, így szülei végre kettesben tudtak eltölteni egy estét, azaz három órát.

Az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője legszívesebben el sem mozdulna tündéri kisfia, Patrik mellől, de tisztában van vele, hogy jót tesz, ha időnként felnőttek társaságát is keresi. Anikó kicsípte magát, és két szoptatás között megnézte a HBO új filmsorozatának bemutatóját.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

„Ez csak a második alkalom volt, hogy pár órára magára hagytam a kisfiamat, tényleg nem járok el itthonról. Először az RTL 18. szülinapi partijára mentünk, most pedig ide ugrottunk el. Anyukám lelkes nagymama, 185 km távolságról is jön, és vigyáz az unokájára. Ennyi kimozdulás kell, hogy az ember egy kicsit kikapcsolódjon, feltöltődjön. Jó érzés emberekkel kommunikálni, felnőttek között lenni. Nagyon élvezem az anyaságot, de kapom a kritikákat, hogy magára mertem hagyni a gyereket. Léteznek azok az ősanyatípusok, akik úgy látják, hogy az anyának minden pillanatban a gyereke mellett van a helye. Én nem ezt vallom, nekem a kimozdulás otthonról segít abban, hogy kiegyensúlyozottabb legyek, ugyanakkor a mamám örül, hogy pár órára kettesben lehet az unokájával. De úgy megyek el otthonról, hogy előbb megetetem, megfürdetem, elaltatom Patrikot, így nem is érzékeli a hiányomat” – mesélte Anikó, aki hosszú ideje alig jelent meg a nyilvánosság előtt.

„Amikor terhes voltam, akkor óriási hassal nem mentem sehová, amikor a baba megszületett, akkor sem az volt az elsődleges szempont. Amikor a csatornánk szülinapján ünnepeltünk, ott a kollégákkal, újságírókkal beszélgettem. Ez a rendezvény volt az első, hogy Danival egymásra figyelve élveztük az estét - mesélte Anikó, aki gyermeke apjának is köszönheti, hogy nem esett szülés utáni depresszióba.

„Dani mindig megdicsér és szépeket mond, még a főztömre is, pedig az nem mindig tökéletes. Így van kedvem máskor is főzni. Az ő pozitív hozzáállása miatta nem mentem át szülés utáni depresszióba. Mindenben támogat, nem hátrafelé sodor, hanem lendít előre magával. Hajlamos vagyok a depresszióra, a szülés előtt volt olyan időszakom, amikor magam alatt voltam. Féltem tőle, hogy megint beleesek, de ez a kisbaba akkora célt adott a mindennapjaimnak, hogy eszem ágában sincs olyan dolgokon gondolkodni, amik miatt ismét depresszióba eshetnék. Mindennap csoda látni, ahogy változik, ahogy rám néz, felismer, nevetgél, gügyög, egyre izgalmasabb az életünk. Még az sem zavar, hogy még mindig van pár kiló plusz rajtam. Ez ellen tornával küzdök, minden este nyomok pár felülést, kitörést.

Wolf Kati: Adminisztratív okokból nem vettem fel a férjem nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20151106-wolf-kati-ha-valasztanom-kellett-volna-csalad-es-karrier-kozott-a-csaladot-valasztottam-volna.htmlWolf Kati hétről hétre elkápráztat minket tehetségével és humorával a Sztárban sztár színpadán. Az énekesnő végre elárulta, melyik is a valódi arca, a korábban mutatott komoly előadóé vagy a vidám anyukáé. TV + Sztárok-- Gallusz Niki: A párom szülei nem minősítenek, hanem elfogadnak minkethttp://www.life.hu/sztarok/20151026--gallusz-niki-vallomasa-szinhazrol-onallo-estrol-kapcsolatarol.htmlA popslágerekkel ismertté vált Gallusz Nikolett mindig is kissé különcnek számított. A színésznő nem elégedett meg a Madách Színház legendás szerepeivel, önálló estet állított színpadra. Szirtes Tamás nem véletlenül titulálta szabad személyiségnek, akiben különböző lények bujkálnak. TV + Sztárok--"Annyit dolgozom, mint egy háziasszony" - Vajna Timi több időt tölt munkával, mint egy átlagos nőhttp://www.life.hu/sztarok/20151105--vajna-timi-tobbet-dolgozik-mint-egy-atlagos-dolgozo-no.htmlMessziről csak annyit látunk Vajna Timi hétköznapjaiból, hogy az élete csupa csillogás. Luxus nyaralóhelyeken pihent, gyémántokat forgalmazó palotát nyit, nemzetközi filmbemutatók vörös szőnyegén pompázik. De vajon dolgozik is, már ha egyáltalán kell neki? Eláruljuk, szinte éjjel-nappal, bár munkája nem olyan, mintha a naponta dolgozni járó nőké. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMészáros Árpád Zsolt nem akart nagycsaládos lennihttp://www.life.hu/sztarok/20151105-meszaros-arpad-zsolt-nem-akart-nagycsalados-lenni-megis-negy-gyereke-van.htmlMegmutatta tündéri gyermekeit Mészáros Árpád Zsolt, az Operettszínház művésze. A négygyerekes apuka a két középső lurkót vitte moziba, egy olyan klasszikus mesefilmre, amelynek színpadi változatában egykor ő is játszott. TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee: "Nem a vasárnapi templomba járástól fog valaki a mennybe jutni"http://www.life.hu/sztarok/20151109-ganxsta-zolee-hisz-a-lelekvandorlasban-a-buddhizmus-all-hozza-a-legkozelebb.htmlA zenésznek már régóta kiforrott álláspontja van a különböző vallásokról, és elmondása szerint őt nem lehet előre megszabott rendszerrel beszabályozni. TV + SztárokOrigoMajka párja, Hajni nehezebben viseli terhességét, mint az első babánálhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-majka-parja-hajni-azaz-dundika-nehezebben-viseli-a-terhesseget-mint-az-elso-babanal-mariannal.htmlAlig több, mint egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy jön a második baba Majkáéknál. Eleven 4 éves kisfiuk, Marián után Hajni egy kislányt szeretett volna, de ismét fiút hord a szíve alatt. A kismama nehezebben viseli a terhességét, mint az első gyereknél. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.