Sebastian Vettel egy F1-es Ferrarival várta a magyarokat a benzinkúton

benzinkút magyar videó Ferrari Sebastian Vettel vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A négyszeres világbajnok igen nagy meglepetést okozott pár gyanútlan tankolónak, akik csak benzint szerettek volna vásárolni. 

Vettel és a stáb kicserélték az éppen tankoló személy autóját, és egy Ferrarit toltak a helyére. Bár először mindenki az eltűnt kocsiját kereste, a hűlt helyén álló világbajnok gyorsan elfeledtette, hogy miért is ijedtek meg.

Tragédia! Koncertje után hunyt el az X-Factor fiatal sztárja, Nathaniel O'Brienhttp://www.life.hu/news/20151109-meghalt-az-x-factor-fiatal-sztarja-nathaniel-o-brien.htmlAz ausztrál X-Factor sztárja, a 19 éves Nathaniel O'Brien tragikus körülmények között életét vesztette. A fiatal énekes autója egy fának ütközött. News--Nem is gondolnád, hányan csüngenek egyszerre a Facebookonhttp://www.life.hu/news/20151108-facebook-es-messenger-elkepesztoen-sokan-lognak-rajtuk-masfel-milliard-felhasznalo-havonta.htmlCsak a Messenger üzenetküldőt több mint hétszázmillióan használják havonta, pedig nem is az a cég legnagyobb durranása. News--Vettel: "Meg sem próbálok Michael lábnyomába lépni"http://www.life.hu/news/20150903-sebastian-vettel-michael-schumacherrol-is-is-beszelt.htmlSebastian Vettel gyerekkori példaképének tekinti Michael Schumachert. "A hősöm volt, aztán a barátom lett, most pedig szurkolok a felépüléséért" - jelentette ki. News--Hoppá! Sorozatos bakik a TV2 vasárnap esti adásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151109-bakiztak-vasarnap-este-a-tv2n.htmlA vasárnapi esti Összezárva Friderikusszal című műsor közben történt baki a TV2 adásában. TV + Sztárok--Lilu átutazta az egész világot, hogy összehozza a kettészakadt családokathttp://www.life.hu/sztarok/20151109-lilu-musorvezeto-atutazta-az-egesz-vilagot-a-keresem-a-csaladom-stabjaval.html37 380 kilométer, kilenc ország és számtalan emberi sors tárul elénk a héten induló Keresem a családom című műsorban, ahol az RTL Klub stábjának köszönhetően olyan emberek találtak újra egymásra, akik 20-30 éve nem látták egymást.TV + Sztárok--Tinédzserkori fotót mutatott magáról Varga Izabellahttp://www.life.hu/sztarok/20151107-tinedzserkori-fotot-mutatott-magarol-varga-izabella-a-baratok-kozt-sztarja-a-ki-mit-tudrol.html18 éves Varga Izabella, a Barátok közt sztárja azon a fotón, amelyet nemrégiben posztolt közösségi oldalára.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.