színésznő Demi Moore akkor és most születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1962. november 11-én született a gyönyörű Demi Moore. Ez bizony azt jelenti, hogy a színésznő ma ünnepli 53. születésnapját, ami szinte hihetetlen, mert tíz évet simán letagadhatna.

Egyedülálló édesanyja nevelte fel a kis Demi Gene Guynes-t, aki 1980 óta használja a Moore nevet, amit első férjétől, Freddie Moore-tól kapott. A rockzenész 30 éves volt, mikor feleségül vette a 18 éves Demit, majd Los Angelesbe költöztek. Demi ekkor már modellkedett, és elég zűrös életet élt.

Forrás: AFP

Első házassága 4 évig tartott, majd megismerkedett filmes partnerével, Emilio Estevezzel, akivel hamarosan el is jegyezték egymást. A fiatal színésznő akkoriban lábalt ki drogproblémáiból. Nem sokkal később dobta Estevezt, megismerkedett Bruce Willissel, akivel 1987-ben összeházasodtak, és három lányuk született, Rumer Glenn, Scout LaRue és Tallulah Belle.

Demit nem csak a plasztikai műtétek sorozata tartotta fiatalon, hanem házassága a nála jóval fiatalabb Ashton Kutcherrel. 2005-től 2013-ig szerették egymást a hollywoodi szépfiúval.

Szabálytalanul kér szavazatot magyar rajongóitól Király Viktor?http://www.life.hu/sztarok/20151110-vajon-szabalytalanul-ker-szavazatot-magyar-rajongoitol-kiraly-viktor.htmlMég nem derült ki, hogy Király Viktor bejutott-e a legjobb 12 énekes közé az amerikai The Voice-ban. Az énekes a Facebook-oldalán biztatja követőit, hogy szavazzanak rá, de lehetséges, hogy nem szabályos, amit csinál.TV + Sztárok--Ilyenek voltak Elvis Presley utolsó napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20151031-elvis-presley-utolso-napjai.htmlA rock and roll legenda özvegye, Priscilla Presley nagy titkot osztott meg a világgal. TV + SztárokOrigoKecskékkel próbál a köztudatba robbanni Fábry Pali bácsihttp://www.life.hu/sztarok/20151030-kecskekkel-probal-a-koztudatba-berobbanni-fabry-pali-bacsi.htmlTavaly nagy füstöt kavart Fábry Pál az X-Faktorban, ő volt az a versenyző, aki a válogató alatt felgyújtotta a stúdió színpadát. Pali bácsi lelkesedése nem apadt, idén erősítéssel, két kecskéjével érkezik a Hungary’s Got Talent zsűrije elé. TV + Sztárok--VV Dóra kiakadt az eltartott férfiakonhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-vv-dora-kiakadt-az-eltartott-ferfiakon.htmlTörök Dóri, azaz a Való Világ legutóbbi szériájának plasztikfenekű szőkesége Facebookon fogalmazta meg erős kritikáját a magukat eltartató férfiakról. TV + SztárokOrigoSzabálytalanul kér szavazatot magyar rajongóitól Király Viktor?http://www.life.hu/sztarok/20151110-vajon-szabalytalanul-ker-szavazatot-magyar-rajongoitol-kiraly-viktor.htmlMég nem derült ki, hogy Király Viktor bejutott-e a legjobb 12 énekes közé az amerikai The Voice-ban. Az énekes a Facebook-oldalán biztatja követőit, hogy szavazzanak rá, de lehetséges, hogy nem szabályos, amit csinál.TV + Sztárok--Az internet népe támadásba lendült - Mém lett Király Viktorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-memet-csinaltak-kiraly-viktor-dalabol-vicces-video.htmlNagyon vicces mém-videót készítettek lelkes rajongók Király Viktor legutóbbi The Voice-os szerepléséből. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.