Nem csitulnak a pletykák Lagzi Lajcsi letartóztatása körül: egyesek szerint a mulatós sztár egyik "jóakarója" hívhatta fel a hatóságok figyelmét az illegális áram-, víz- és gázelvezetés gyanújával. Fásy Ádám megszólalt az ügyben.

Köztudott, hogy Galambos Lajos és Fásy Ádám annak idején csúnyán egymásnak esett Lajcsi egy műsorban tett kijelentése miatt: azt mondta, a már évekkel ezelőtt elhunyt Zámbó Jimmy szerelmes volt Gregor Bernadettbe - erről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Forrás: RTL Klub

Bár az eset nem ma történt, a két mulatós zenész már hosszú ideje nem beszélt egymással vitájuk miatt. Innen kapott szárnyra a pletyka, amely szerint Fásy Ádám szólhatott a rendőrségnek Lajcsiról. A jelenleg betegágyában lábadozó Fásy a Storynak tisztázta: semmi köze az ügyhöz. 

Forrás: MTI

Több mint tíz éve nem vagyunk semmilyen viszonyban egymással, se jóba, se rosszban. Sosem ártanék neki vagy másnak, nem én dobtam fel Lajcsit!Sajnálom, hogy a családjával együtt ilyen nehéz helyzetbe kerültek. Drukkolok, hogy sikerüljön átvészelniük ezt a borzalmas időszakot" - mondta el a lapnak Fásy Ádám. 

Fásy Ádám ügyvédje, Strasser Tibor a TV2 Mokkájában kijelentette, megteszik a jogi lépéseket azzal a lappal és munkatársával szemben, aki azt híresztelte, a zenész jelentette fel Galambos Lajost.

A héten kiderülhet, hogy kiengedik-e Lagzi Lajcsit
Az áramlopási ügybe keveredett Lagzi Lajcsit először harminc napra vette őrizetbe a rendőrség, majd a bíróság meghosszabbította 90 nappal a zenész előzetes letartóztatását. Lajcsi ügyvédjei, Berényi András és Szilágyi Roland a TV2 Mokka című adásában elmondták, hogy Lajcsi előzetesének meghosszabbítása még nem jogerős, és a héten véglegesítheti a bíróság a döntést - kattints ide a videóért!