mulatós zene Galambos Lajos rendőrség gyanú eljárás Lagzi Lajcsi Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csitulnak a pletykák Lagzi Lajcsi letartóztatása körül: egyesek szerint a mulatós sztár egyik "jóakarója" hívhatta fel a hatóságok figyelmét az illegális áram-, víz- és gázelvezetés gyanújával. Fásy Ádám megszólalt az ügyben.

Köztudott, hogy Galambos Lajos és Fásy Ádám annak idején csúnyán egymásnak esett Lajcsi egy műsorban tett kijelentése miatt: azt mondta, a már évekkel ezelőtt elhunyt Zámbó Jimmy szerelmes volt Gregor Bernadettbe - erről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Forrás: RTL Klub

Bár az eset nem ma történt, a két mulatós zenész már hosszú ideje nem beszélt egymással vitájuk miatt. Innen kapott szárnyra a pletyka, amely szerint Fásy Ádám szólhatott a rendőrségnek Lajcsiról. A jelenleg betegágyában lábadozó Fásy a Storynak tisztázta: semmi köze az ügyhöz.

Forrás: MTI

Fásy Ádám ügyvédje, Strasser Tibor a TV2 Mokkájában kijelentette, megteszik a jogi lépéseket azzal a lappal és munkatársával szemben, aki azt híresztelte, a zenész jelentette fel Galambos Lajost.

A héten kiderülhet, hogy kiengedik-e Lagzi Lajcsit

Az áramlopási ügybe keveredett Lagzi Lajcsit először harminc napra vette őrizetbe a rendőrség, majd a bíróság meghosszabbította 90 nappal a zenész előzetes letartóztatását. Lajcsi ügyvédjei, Berényi András és Szilágyi Roland a TV2 Mokka című adásában elmondták, hogy Lajcsi előzetesének meghosszabbítása még nem jogerős, és a héten véglegesítheti a bíróság a döntést - kattints ide a videóért!
4 elvetemült gazember, akik többször is megszöktek a börtönbőlhttp://www.life.hu/kult/20151104-4-elvetemult-gazember-akik-egynel-tobbszor-szoktek-meg-a-bortonokbol-ted-bundy-brian-bo-larsen-yoshi.htmlBörtönbe az esetek nagy részében nem véletlenül kerül az ember, a legelvetemültebb bűnözőket pedig az igazságszolgáltatás hosszú időre rács mögé kényszeríti. Sokan próbálkoznak szökéssel, egyeseknek sikerül is a kerítésen túlra jutniuk. Vannak azonban olyan szabadulóművészek is, akik ezt egymás után kétszer is megtették. Őket mutatjuk most meg, a teljesség igénye nélkül. Kult--Friss! Galambos Lajcsi teljesen összeomlott a beszélőnhttp://www.life.hu/news/20151104-lagzi-lajcsi-teljesen-osszetort-a-beszelon-amikor-gyerekei-nala-voltak.htmlNagyon megviselte lelkileg gyermekei látogatása Galambos Lajost, aki szeptember 24-i letartóztatása óta most először láthatta őket. News--Férfi börtönbe küldték a transznemű nőthttp://www.life.hu/news/20151027-tara-hudson-transznemu-not-ferfi-bortonbe-kuldte-a-birosag.htmlBár férfinak született, Tara Hudson évek óta nőként éli mindennapjait. A nemrég elítélt transznemű sminkmestert ennek ellenére mégis férfi börtönbe küldte a bíróság. NewsOrigoGalambos Boglárka: " Nagyon elkeserítő, hogy a karácsonyt sem tölthetjük együtt"http://www.life.hu/csalad/20151024-galambos-lajos-elozeteseben-tolti-a-karacsonyt-a-csaladja-teljesen-elkeseredett.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: 90 nappal meghosszabbították Lajcsi előzetesét, így az énekes karácsonyra sem térhet haza. Felesége, Galambos Boglárka szerint ezzel a családot büntetik. Család--Zaklatással vádolja a mulatós sztárt, Suzy-t egy 16 éves lány http://www.life.hu/sztarok/20151109-suzy-a-mulatos-sztart-zaklatassal-vadolja-egy-16-eves-lany.htmlBarbara állítja, hogy féltékenység miatt hagy fenyegető üzeneteket telefonján a mulatós sztárpár tagja, Suzy.TV + Sztárok--7 kilót fogyott a börtönben Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/news/20151027-7-kilot-fogyott-a-bortonben-lagzi-lajcsi.htmlA múlt csütörtökön meghosszabbították Galambos Lajos előzetes letartóztatását. A családot nagyon megviseli, hogy Lajcsi karácsonykor sem lehet velük. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.