Az éhezők viadala és a Napos oldal sztárjának borzasztóan fájt, amikor meglátta, mi történt azon a bizonyos tavaly augusztusi napon.

2014 augusztusában hollywoodi sztárok pucér képei lepték el az internetet, miután egy hacker feltörte a hírességek iCloud-os felhasználóját – írta meg annak idején a Life.hu.

Forrás: AFP/Andrew H. Walker

Az áldozatok között szerepelt Jennifer Lawrence is, aki később megerősítette a hírt, miszerint valóban ő szerepel a képeken. A 25 éves színésznő a Vogue hasábjain őszintén beszélt az ekkor történtekről. 

Fájdalmas volt, és semmi nyereségem nem származott belőle. Igyekeztem nem foglalkozni vele, egészen addig, amíg valaki fel nem hozta. Láttál már meztelenül? – magyarázta Jennifer, akit éppen anyukája látogatta a kutyájával, Pippivel, amikor meglátta, mi történt az interneten, mialatt ő aludt. Kint ültem és sírtam. Pippi felugrott az ölembe, és elkezdte nyalogatni a könnyeimet, és több órán nem is bírtam letenni – tette hozzá a színésznő, akinek képeiből kiállítást is rendezett egy amerikai művész.