Egy idős kutya utolsó útja: több ezer gazdit érintett meg ez a kép

Forrás: Reddit -
ember kutya kép barátság utazás emlékezés gazdi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg Libra gazdija, Nicole Alderman sem gondolta, hogy ekkora visszhangja lesz egykori kutyájáról készült képének, amit egy közösségi weboldalon osztott meg.

Egy idős kutya utolsó útja – ezzel a címmel tette közzé Nicole Alderman azt a fotót, amelyen 2 évvel ezelőtt elhunyt kedvence, Libra látható. A 15 évet élt eb alatt, aki gazdája szerint a vége felé már nagyon beteg volt, több ezren fejezték ki együttérzésüket.

Forrás: Reddit
Egy 17 éves japán cica az internet új sztárja - Cuki fotók!http://www.life.hu/news/20151111-ilyen-cuki-cicafotokat-mar-reg-lathattunk-ura-nyuszijelmezben-buvoli-el-a-kovetoit.htmlUra egy gyönyörű, skót lógófülű cica fajta, akit a gazdája imád különböző humoros ruhácskákba öltöztetni. Van itt nyuszifül, eper formájú sapka és szalmakalap. NewsOrigoVujity Tvrtkot brutális kutyatámadás értehttp://www.life.hu/sztarok/20151109-vujity-tvrtkot-brutalis-kutyatamadas-erte.htmlVujity Tvrtko régebbi, sokkoló élményét mesélte el a Mokka hétfő reggeli adásában. TV + SztárokOrigoAz interneten gyűjt pénzt a haldokló édesapa kisfia jövőjéhez http://www.life.hu/csalad/20151107-az-interneten-gyujt-penzt-a-haldoklo-edesapa-nathan-colman-kisfia-jovojehez.htmlNathan Colman nem volt mindig mintaapa, ám az évek során azzá vált. Ekkor megtudta, már csak másfél éve van hátra. Halála után ötéves kisfia egyedül marad, ezért a férfi interneten próbál pénzt gyűjteni számára. Család--58 évvel ezelőtt hódította meg Lajka kutya a világűrt http://www.life.hu/news/20151103-lajka-volt-az-elso-eloleny-az-urben-halala-fordulopont-volt-a-vilag-urkutatasaban.html1957. november 3-án lőtték fel a Szputnyik-2 műholdat, melyen egy sintértelepről kiválasztott eb, Lajka utazott. Ő volt az első élőlény a világűrben. News--Szülős szelfin háborog az internet népe – Durván kiakadtak a fotóra!http://www.life.hu/csalad/20151112-egy-szulos-szelfin-haborog-az-internet-nepe.htmlAz újdonsült apuka éppen vajúdó feleségének kérésére lőtt szelfit, az internetezők azonban nagyon kiakadtak. Család--Brutális! Kutyagumi miatt késelte meg szomszédjáthttp://www.life.hu/news/20151012-kutyagumi-miatt-keselte-meg-szomszedjat.htmlEgy floridai férfinak elege lett, hogy szomszédja mindig az ő háza előtti fűbe végezteti kutyájával a dolgát. Legutóbbi vitájuk brutális gyilkossággá fajult. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.