Kocsis Tibor és Görbe Nóra együtt nosztalgiáztak

Forrás: Facebook/Kocsis Tibor -
Kocsis Tibor X-Faktor színésznő találkozás Görbe Nóra videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor győztese gyermekkori nagy kedvencével szerepel együtt új videóklipjében.

Kocsis Tibort hatalmas megtiszteltetés érte: Görbe Nórával együtt forgathatott, akitől tanácsot is kért új dalával kapcsolatosan.

Forrás: Facebook/Kocsis Tibor

„Ebben a szakmában az a szép, hogy időről-időre eléd sodor az élet olyan személyiségeket, akik gyerekkorodban a hőseid voltak. Olyan emberek, akiket csak a tévében láttál vagy a lemezeiket hallgattad, és arról álmodoztál, milyen lehet velük találkozni. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer Görbe Nóra, a Linda sorozat főhőse szerepel a videoklipemben, és megtisztel azzal, hogy a nevét adja a dalomhoz, amit a sorozat főcímzenéje inspirált" - lelkendezett a 2011-es X-Faktor győztese, aki legújabb dalához nem mást, mint Görbe Nórát alias Lindát hívta segítségül.

„Megmutattam neki a dalt, nagyon tetszett neki és elmondta, bízik a sikerében! Őszintén hiszem, hogy ezzel a dallal nemcsak Nórában, hanem mindenkiben jó emlékeket ébresztünk a 80-as, 90-es évekről" - mondta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.