"Fogalmad sincs róla, mit jelent nőnek lenni" - Csúnyán beszóltak Caitlyn Jennernek

Forrás: AFP -
Bruce Jenner nemváltás Rose McGowan Caitlyn Jenner transzneműség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bűbájos boszorkák csípős nyelvű sztárja nagyon kiakadt Caitlyn Jenner beszédén, melyet a Glamour Woman Of The Year díjátadó gáláján mondott, és jól ki is osztotta a transznemű hírességet. 

"Fogalmad sincs róla, mit jelent nőnek lenni, az ugyanis közel sem abban merül ki, hogy milyen ruhákat viselsz éppen. Többek vagyunk azoknál a sztereotípiáknál, melyeket a hozzád hasonló emberek erősítenek a köztudatban" - fakadt ki közösségi oldalán az egykori bűbájos boszorka, Rose McGowan.

Forrás: AFP

A színésznő Caitlyn Jenner beszédére reagált ilyen hevesen, a transznemű híresség ugyanis a Glamour Women Of The Year gálán tartott beszédében viccesen megjegyezte, hogy a legnehezebb dolog a női létben az, hogy az embernek minden nap ki kell választania, mit viseljen.

Wolf Kati: "Majka menjen a fenébe"http://www.life.hu/sztarok/20151117-wolf-kati-a-sztarban-sztarbol-valo-kieseserol-meselt.htmlWolf Kati számára véget ért a Sztárban sztár, a Life.hu riportere így a kiesésével kapcsolatban faggatta a gyönyörű énekesnőt, de még az is szóba került, mit szól hozzá, hogy Majka anorexiásnak nevezte. TV + Sztárok--Wolf Kati nagyon kiakadt Majkára - Botrány a levegőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151116-wolf-kati-a-tv2-sztarban-sztar-kieso-enekese-nagyon-merges-majkara-mert-aorexiasnak-nevezte.htmlAz énekesnő nehezen tud túllépni Majka kijelentésén, miszerint anorexiásnak néz ki. TV + Sztárok--Frei Tamás: „Nagyon meghurcoltak"http://www.life.hu/sztarok/20151116-frei-tamas-allitolag-30-millio-forintot-vett-fel-a-cege-errol-az-ugyrol-meselt-friderikusznak.htmlFrei cége két évig dolgozott egy köztisztasági feladatokat ellátó szervezetnek, majd állítólag azzal gyanúsították meg, hogy a tanulmányt, melynek elkészítésével bízták meg, az internetről szedte. TV + Sztárok--Így találkozott először a Beckham család hercegnője Harry herceggelhttp://www.life.hu/sztarok/20151117-harper-seven-beckham-es-harry-herceg-eloszor-talalkozott-egymassal-egy-focimeccsen.htmlA kis Harper Seven Beckham egy futballmérkőzés előtt rázhatott kezet a sármos trónörökössel. TV + Sztárok--Alig lehet rájuk ismerni! Így néznek ki most Julia Roberts mostohagyerekeihttp://www.life.hu/sztarok/20151116-julia-roberts-mostohagyerekei-az-edesek-es-mostohakban-jena-malone-es-liam-aiken.htmlEmlékeztek még az Édesek és mostohák című családi dráma két bájos gyerekszereplőjére, Annára és Benre? Az őket megformáló színészek azóta felnőttek, és filmbeli mostohaanyjuk, Julia Roberts babérjaira törtek. TV + SztárokAFPTörténelmi pillanat! Így reagáltak sztárjaink a magyar válogatott győzelmére a norvégok ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20151116-igy-reagaltak-sztarjaink-a-magyarok-gyozelmere-a-norvegok-ellen.htmlVálogatottunk szép győzelmet aratott a norvégok felett a tegnapi Eb-selejtezőn, és ezt focirajongó sztárjaink sem hagyhatták szó nélkül. Így ünnepelték a hazaiak győzelmét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.