A Facebook jövője a mesterséges intelligencia

Forrás: AFP/Jim Watson -
Facebook teljesítmény mesterséges intelligencia Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mark Zuckerberg a Facebook jövőjét elemezte, és elképesztő kijelentéseket tett.

„A Facebook egyre intelligensebb. Tíz éven belül jobban teljesít majd az embereknél” – mondta a közösségi oldal vezére, aki elképesztő összegeket áldoz a mesterséges intelligencia kifejlesztésére.

Forrás: AFP/Jim Watson

Néhány év múlva a Facebook túlszárnyalja az embereket a látás, a hallás, a nyelv és az általános megismerés területén.

Nem is gondolnád, hányan csüngenek egyszerre a Facebookon

Csak a Messenger üzenetküldőt több mint hétszázmillióan használják havonta, pedig nem is az a cég legnagyobb durranása. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Újabb lövöldözés Párizsbanhttp://www.life.hu/news/20151118-ujabb-lovoldozes-parizsban.html"Erős lövöldözés" hangjait lehetett hallani Párizsban hajnalban, írja a BBC honlapja nyomán az Origó.NewsJanuár közepéig biztosan börtönben marad Galambos Lajoshttp://www.life.hu/news/20151118-galambos-lajos-januar-kozepeig-bortonben-marad-aramlopassal-gyanusitjak.htmlBár nagyon bíztak a fellebbezésben, a másodfokú tanács keddi döntése értelmében előzetesben marad január 24-ig Galambos Lajos. A másodfokú tanács kedden döntött. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoKate Moss előző életében sztriptíztáncosnőként dolgozotthttp://www.life.hu/news/20151117-kate-moss-hisz-a-reinkarnacioban-balerina-kent-fog-ujja-szuletni.htmlA gyönyörű szupermodell hisz a reinkarnációban, és meggyőződése, hogy következő életében balerina és rocksztár lesz. News--Paul Walker a felelős a saját haláláért? A Porsche szerint igenhttp://www.life.hu/news/20151117-paul-walker-a-felelos-a-sajat-halalaert-a-porsche-szerint.htmlAz autóbalesetben elhunyt színész lánya a Porsche-t vádolja édesapja haláláért. Az autógyártó cég tagadja, hogy ők lennének a hibásak a világsztárral történt tragédiáért. NewsOrigoSzemtelen naptár! Meztelenül pózoltak a lelkes állatorvosokhttp://www.life.hu/news/20151117-meztelenul-pozoltak-a-lelkes-allatorvosok-termelszetesen-jotekonysagi-cellal.htmlEgy csapat állatorvos nekivetkőzött, hogy egy karácsonyi naptáron pózoljon, ezzel pedig pénzt gyűjtsön jótékony célokra. News--Kiderült! A kávézással nagyon sokat tehetsz az egészségedérthttp://www.life.hu/news/20151117-napi-legalabb-ot-kave-megov-a-szivproblemaktol-es-a-parkinson-kortol.htmlAz már köztudott, hogy a kávénak rengeteg pozitív hatása van a testünkre, most azonban egy kutatócsoport arra is rámutatott, hogy ha napi 3-5 kávét iszunk, többek közt a Parkinson-kór kialakulásától is megóvhatjuk magunkat. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.