Végrehajtó veheti el Alekosz autóját

Forrás: facebook/Alkeosz -
TV2 Alekosz autó végrehajtó Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképzelhető, hogy a görögnek hamarosan meg kell válnia imádott autójától, ötvenezres tartozása miatt.

Alkeosz fél évvel ezelőtt beperelte azt az utazási irodát, amelytől nem kapta meg a Való Világos, Maldív-szigeteki utazását. A pert elveszette, mert nem az utazási irodát, hanem az RTL Klubot kellett volna perelnie. A pervesztésnek azonban anyagi következményei vannak, ami a szájhős autójába kerülhet – írja a Bors.

Forrás: facebook/Alkeosz

„Ez ötven-hatvan ezres perköltséget jelentett, de hiába vártam a levelet és a csekket, nem jött semmi. Tegnap azonban igen: végrehajtás alatt van az ügy! A kétmilliós autómat foglalják le, az ötvenezres tartozás miatt" – mondta Alkeosz, aki azt is elmondta, az ötvenezres tartozása mára már 110 ezerre hízott. De ígéri, ha van lehetőség, fizet. Mert az autója elvesztésébe belepusztulna.

Lehet, milliárdos lesz Alekosz?

Egy gyógyfürdő forrására bukkant az érdi rezidencia alatt a szájhős és abban reménykedik, hogy nagy pénz üti majd a markát – részletek a Life.hu cikkében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.