Cooky élő adásban akadt ki a válogatott kritikusaira

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
műsorvezető komment Cooky focista Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rádiós műsorvezetőt nagyon felháborítja, hogy többen rossz véleménnyel vannak a Dzsudzsák Balázsról, és a többi játékosról. 

Miután a magyarok kijutottak a labdarúgó Európa-bajnokságra, több kommentelő is megjegyezte, hogy ez még mindig nulla teljesítmény a focistáktól, és nem kell őket az egekbe magasztalni. Cooky megvédte a fiúkat, és nagyon feldühítették őt a támadások - írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"Nem értem, miért kell még most is bántani őt?!" - utalt Cooky a Music FM-en Dzsudzsák Balázsra. - "Mindenkinek, aki kiskorában szeretett focizni, megvolt a lehetősége, hogy profi futballista legyen. Ő megcsinálta. Bántani valakit, aki ott van a topon, az a legkönnyebb, és szerintem ez undorító. Bocsánat, hogy mindig ezt mondom. Magyar a szívem, mert az édesapám magyar. Franciaországban születtem, ezért sokan bántanak engem, azért is, mert nem tudok normálisan magyarul. (...) De hogy én jobban szurkolok a magyar csapatnak, mint egy igazi magyar ember, az valahol érthetetlen" - tette hozzá a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.