Görög Zita kutya család szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita csak nyáron nemrég vallotta be, hogy új párja van, egy közismert kommunikációs szakember, Tamás.  A közismert modell gyerekei elfogadták édesanyjuk új kedvesét, a pár együtt él, és az új családot egy hete kibővítették.

Zita családja ismét kibővült. Két gyermeke, - Lotti és Milán-, majd új párja, Tamás után már egy kutyus is a család része. Ő Vuvu, a nagyon puha és imádnivaló, tizenegy hetes bischon havanese, aki már most mindenkit levesz a lábáról cuki pofijával. A fehér kis szőrgombóc a hétvégén debütált a nyilvánosság előtt, amikor Zita magával vitte egy divatbemutatóra. Vuvu egy táskából és Zita karjaiból szemlélte a nagyvilág forgatagát, amihez hamarosan hozzá kell szoknia. Gazdái azt szeretnék, ha az apró ebet mindenhová magukkal tudnák vinni. Ezért kezdték már most el szoktatni a kiskutyát nyüzsgéshez.

Görög Zita és Vuvu Forrás: Facebook/Koltay Tamás

"Amióta a kislányom beszélni tud kutyát szeretett volna. Két éve volt egy Kamillánk , akit örökbe fogadtunk, de ő, ahogy jött, úgy ment el, azaz elszökött. Utána úgy gondoltam, hogy legközelebb csak kölyökkutyánk lehet, hiszen nem vagyok egy tapasztalt kutyatartó. Az új kiskutya beszerzése közös, családi döntés volt, de Tomi kezdeményezte. Beleszeretett egy kolléganője kiskutyájába, így nem sokat vártunk, mi is beszereztünk egyet. Ha nagyobb lesz, Tomi be tudja majd vinni magával az irodájába, ahová már másik két kutya is bejár „dolgozni”. Szeretném, ha hozzászokna a mozgalmas élethez, és én is tudom majd vinni magammal a forgatásra. Elsőként, hogy szocializálódjon, elvittük a divatnapokra, ahol én is felléptem, szerencsére tetszett neki a mozgalmas élet és jól bírta. Sokat aludt, hisz még picike, de remélem, hozzászokik a tömeghez, kedves és barátságos lesz az emberekkel" – osztotta meg velünk új kedvence történetét Zita.

Forrás: Facebook/Görög Zita
Ki az aranyosabb: a vízilabdás fiúk vagy a kutyusok?http://www.life.hu/sztarok/20151117-vizilabdas-fiuk-es-lanyok-pozoltak-arva-kutyakal-a-vigyel-haza-alapitvany-jovo-evi-naptaran.htmlAz idén a vízipólós fiúk álltak modellt, hogy a jótékony célú naptárral segítsenek az árva kutyákon. Nehéz eldönteni, hogy melyikük a cukibb: a srácok vagy a kutyusok, és persze ott vannak még a lányok... TV + Sztárok--Nem vágyik esküvőre Pásztor Annahttp://www.life.hu/sztarok/20151117-pasztor-anna-nem-vagyik-eskuvore-de-terhesen-allt-kifutora.htmlNyolc hónapos pocakkal, hófehér csipkecsodában lépett kifutóra Pásztor Anna a hétvégén. A vagány énekesnő szinte minden téren szeret eltérni a hagyományoktól, erről mesélt a Life.hu-nak. TV + Sztárok--Debreczeni Zita elárverezi barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20151116-debreczeni-zita-elarverezi-baratnojet-dukai-reginat.htmlA hosszú ideje fotósként dolgozó Debreczeni Zita 19 éves kora óta ismeri Dukai Reginát, akit – barátság ide vagy oda - elárverez. Igaz, jótékonysági célra, és Regina is támogatja. De miért is? TV + Sztárok--Dér Heni: Hiányzik a családról szóló jövőképemhttp://www.life.hu/sztarok/20151112-der-heni-uzletasszony-lett-hianyzik-neki-a-csaladrol-szolo-jovokep-az-otthon-es-a-boldogsag.htmlÉnekesnőként ismerjük, pedig az üzletasszony megnevezés sem áll távol Dér Henitől. A Vajdaságból indult tini önerőből küzdötte fel magát a hazai zenei élet élvonalába. A Megasztár első évada óta töretlen népszerűségnek örvend. TV + Sztárok--Kozsó: "Keira megmentette az életemet"http://www.life.hu/sztarok/20151118-kozso-beinditja-kedvese-keira-karrierjet-zenesz-elete-vegeig-zenelni-akar.htmlAz énekes, bár alig egy éve esett át egy komoly agyműtéten, ma már kirobbanó formában van. Most meghálálja kedvese támogatását, és segít neki beindítani a karrierjét. TV + Sztárok--Újra Linda bőrébe bújik Görbe Nóra http://www.life.hu/sztarok/20151113-gorbe-nora-visszater-linda-szerepeben-a-nyolcvanas-evek-kedvenc-sorozatsztarjakent.htmlA nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb magyar sorozatának sztárja örökre a magyarok Lindája marad. Most egy szerep kedvéért újra visszatér mindenki kedvenc karaktereként! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.