Boros László: "Zámbó Jimmy vesztét a gyorsan jött siker okozta"

Forrás: MTI/Földi Imre -
Zámbó Jimmy siker pénz menedzser lemez énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás zenész egykori menedzsere, Boros László állítja, hogy Jimmy vesztét a siker és a sok pénz okozta.

Jimmy volt menedzsere, Boros László a zenész sosem hallott dalaiból ad ki karácsonyra egy lemezt, és ennek kapcsán megdöbbentő dolgokat nyilatkozott a Borsnak. Többek közt elmondta: sajnálja, hogy annak idején Jimmy úgy döntött, hogy elhagyja őt és a Magneotonnal szerződik, mert véleménye szerint a gyors siker okozta az énekes vesztét.

Forrás: MTI/Földi Imre

„Egy nap Jimmy odajött hozzám: Laci, ugye nem akarsz a karrierem útjába állni? Hárommillió forintot ajánlottak akkor neki. Mondtam: Jimmyke, nekünk szerződésünk van. Ő azonban folytatta: De Laci, én tartom a szerződést, én átadok neked még két lemezanyagot, de kérlek, hallgatólagosan engedj el! Így került a Magneotonhoz hosszú évekre" - mondta Boros, aki a mai napig őrzi a szerződésüket, és tizennégy évvel Jimmy halála után csak most, önerőből dobta piacra a lemezét, melyen sosem hallott Jimmy-dalok vannak.

„Az az érzésem, ha a kezem alatt marad, akkor lehet, hogy kevésbé lett volna sikeres, de még mindig élne. Nálam szép lassan lett volna felépítve, és nem egyik napról a másikra kiszipolyozva" – mondta szomorúan Boros.

Így lesz Alekoszból milliárdos: Ásványvízzel fogja ellátni Európáthttp://www.life.hu/sztarok/20151117-alekosz-igazi-kincset-talalt-a-haza-alatt-meghozza-gyogyvizet-a-gorog-remenykedik-hogy-milliardos.htmlEgy gyógyfürdő forrására bukkant az érdi rezidencia alatt a szájhős. TV + SztárokOrigoKocsis Tibor és Görbe Nóra együtt nosztalgiáztakhttp://www.life.hu/sztarok/20151117-kocsis-tibor-az-rtl-klub-xfaktor-enekese-es-gorbe-nora-szineszno-nagy-talalkozasa.htmlAz X-Faktor győztese gyermekkori nagy kedvencével szerepel együtt új videóklipjében. TV + SztárokOrigoDeutsch Tamás lesz az Összezárva Friderikusszal következő vendégehttp://www.life.hu/sztarok/20151117-deutsch-tamas-lesz-a-tv2-osszezarva-friderikusszal-kovetkezo-vendege.htmlFriderikusz Sándor felhozta Deutsch Tamás twitter üzeneteinek stílusát is beszélgetésük során. Deutsch helyénvalónak érezte az adott megnyilvánulást, de hozzátette, gyarlónak tartja magát. TV + SztárokFélmillióval verték át az X-Faktor sztárját, Tóth Andithttp://www.life.hu/sztarok/20151117-toth-andit-az-rtl-klub-xfaktoranak-enekesnojet-felmillio-forinttal-vertek-at.htmlAz X-Faktor győztesét egy szélhámos verte át, amikor lakást akart bérelni. TV + Sztárok--Frei Tamás a mai napig tart az orosz maffiától?http://www.life.hu/sztarok/20151116-frei-tamas-az-egykori-sztarriporter-friderikusz-sandornak-bevallotta-a-mai-napig-tart-az-orosz.htmlAz egykori sztárriporter őszintén vallott Friderikusznak arról az esetről, amikor meggyanúsították, hogy egy orosz maffiózó riportalanya nem az volt, akinek Frei beállította. TV + Sztárok--Ki az aranyosabb: a vízilabdás fiúk vagy a kutyusok?http://www.life.hu/sztarok/20151117-vizilabdas-fiuk-es-lanyok-pozoltak-arva-kutyakal-a-vigyel-haza-alapitvany-jovo-evi-naptaran.htmlAz idén a vízipólós fiúk álltak modellt, hogy a jótékony célú naptárral segítsenek az árva kutyákon. Nehéz eldönteni, hogy melyikük a cukibb: a srácok vagy a kutyusok, és persze ott vannak még a lányok... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.