Megvan a bizonyíték! A kutyusok is lehetnek tévéfüggők

kutya televízió tévé mese cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hófehér, szőrös eb úgy beleéli magát a Susi és Tekergő című mesébe, mint egy gyermek.

A kutyus még enni is elfelejt, annyira rátapadnak a szemei a tévére - nah, ezek után mondja valaki, hogy a kutyák nem látják a televíziót.

Péniszével támadt a női bíróra egy dühös szurkolóhttp://www.life.hu/news/20151119-egy-duhos-szurkolo-a-peniszevel-tamadt-ra-a-noi-birora-egy-focimeccsen.htmlEgy andalúz öregfiúk másodosztályának mérkőzésén egy férfi befutott a focipályájára, majd megpróbálta megütni péniszével a női játékvezetőt. NewsOrigoA párizsi terrortámadás óta először szólalt meg érdemben az Eagles of Death Metal zenekarhttp://www.life.hu/news/20151119-a-parizsi-tragedia-ota-eloszor-szolalt-meg-az-eagles-of-death-metal-zenekar.htmlMég mindig elborzasztják őket a Párizsban történtek, de bíznak abban, hogy a szeretet elhomályosítja a gonoszt. NewsOrigoGyászolja a világ a Párizsban lelőtt rendőrkutyát http://www.life.hu/news/20151118-az-egesz-vilag-siratja-a-parizsi-rendorkutyat-ma-vesztette-eletet-egy-tuzharcban.htmlDiesel ott volt abban a tűzharcban, mely ma reggel zajlott le a terroristák és a rendőrök között a St. Denis-ben. Sajnos a négylábú hős nem élte túl az akciót. NewsOrigoVízbe fojtotta unokáját a nagypapa, amíg az anya a karácsonyi bevásárlást intéztehttp://www.life.hu/news/20151118-egy-nagypapa-vizbe-fojtotta-9-eves-autista-unokajat-mig-az-anya-bevasarolt-a-karacsonyi-vacsorara.htmlGyilkossággal gyanúsítják azt a 65 éves férfit, aki állítólag a fürdőkád vizébe fojtotta 9 éves unokáját, mialatt lánya a karácsonyi vacsorához szükséges bevásárlást intézte. NewsJanuár közepéig biztosan börtönben marad Galambos Lajoshttp://www.life.hu/news/20151118-galambos-lajos-januar-kozepeig-bortonben-marad-aramlopassal-gyanusitjak.htmlBár nagyon bíztak a fellebbezésben, a másodfokú tanács keddi döntése értelmében előzetesben marad január 24-ig Galambos Lajos. A másodfokú tanács kedden döntött. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoKiderült! A kávézással nagyon sokat tehetsz az egészségedérthttp://www.life.hu/news/20151117-napi-legalabb-ot-kave-megov-a-szivproblemaktol-es-a-parkinson-kortol.htmlAz már köztudott, hogy a kávénak rengeteg pozitív hatása van a testünkre, most azonban egy kutatócsoport arra is rámutatott, hogy ha napi 3-5 kávét iszunk, többek közt a Parkinson-kór kialakulásától is megóvhatjuk magunkat. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.