Ritka alkalmak egyike: beszédet mondott Katalin hercegné - Videó!

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Chris Jackson -
beszéd gyerekek Katalin hercegné London mentális egészség konferencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegné beszéde! A The Telegraph szerint majdnem három és fél percen át beszélt Vilmos herceg hitvese a gyerekek mentális egészségének fontosságáról. Nahát!

Egy kezünkön meg tudjuk számolni, hányszor hallottuk nyilvánosság előtt beszédet mondani Katalin hercegnét. Nem is csoda tehát, hogy azóta az egész világ Cambridge kétgyerekes hercegnéjének ajkán csüng, aki egy londoni konferencián szólalt fel a gyerekek mentális egészségének megőrzéséről és annak fontosságáról.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Chris Jackson

„Gyakran kérdezik tőlem, miért döntöttem úgy, hogy a gyerekek mentális egészségének szentelem az időmet. A válaszom valószínűleg sokukéhoz hasonló lehet. Tudom, hogy szerencsés voltam.

Meztelen szelfit küldött és csoportos szexet ígért Diana hercegné volt szeretőjehttp://www.life.hu/intim/20151117-diana-hercegne-volt-szeretoje-james-hewitt-meztelen-szelfit-kuldott-es-gruppen-szexet-igert-egy.htmlJames Hewitt egy társkereső oldalon próbált ismerkedni egy meg nem nevezett hölggyel, akinek - kedvcsináló gyanánt - egy szál semmiben pózolt egy szelfi erejéig. Intim--Újabb frizurát próbált ki Katalin hercegné – Így még tuti, hogy nem láttad!http://www.life.hu/trend/20151118-katalin-hercegne-uj-hullamos-loknis-frizuraval-jelent-meg-egy-londoni-esemenyben.htmlKobaltkék ruhában és hullámos hajjal tette tiszteletét Cambridge hercegnéje egy londoni eseményen. Trend--Kínos! Nem mondott igazat saját márkájának termékeiről Károly herceg?http://www.life.hu/news/20151116-karoly-herceg-sajat-markajahoz-kulfoldrol-szerzi-be-az-alapanyagokat-mikozben-az-ellenkezojere.htmlA trónörököst a napokban tett kijelentése miatt kezdték el támadni a lapok, miután kiderült: a herceg saját márkája, a Duchy Organics külföldről importálja az alapanyagokat termékeihez – miközben arra buzdítja a briteket, vásároljanak helyi termékeket. News--Katalin hercegnő anyukája gőzerővel készül az ünnepekrehttp://www.life.hu/otthon/20151115-katalin-hercegno-edesanyja-carole-moddleton.htmlNem lehet elég korán kezdeni a karácsonyi előkészületeket; Katalin hercegnő édesanyja pedig már jól tudja, hogyan fog ünnepelni a család. Otthon--Izzott a levegő Harry herceg és Kylie Minogue közötthttp://www.life.hu/sztarok/20151114-harry-herceg-es-kylie-minogue-popenekesno-kozott-izzott-a-levego-a-royal-variety-performance-on.htmlA 47 éves pophercegnő szexi showgirl-jelmezben üdvözölte lelkesen a brit királyi trón sármos örökösét a londoni Royal Variety Performance-on. TV + SztárokOrigoTestvérviszály: Pippa Middleton nagyon megorrolt Katalin hercegnérehttp://www.life.hu/csalad/20151104-katalin-hercegne-es-huga-pippa-middleton-csunyan-osszevesztek.htmlCsúnya testvérháború keseríti meg a Middleton család mindennapjait: Pippa állítólag nagyon megorrolt nővérére, Katalin hercegnőre. A veszekedésben édesanyja is a hercegné húga mellé állt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.