Rémisztő perceket kellett átélniük az utasoknak egy Wizz Air-gépen

Forrás: YouTube -
rémisztő repülő Wizz Air félelem landolás leszállás utas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kedd esti birminghami járat kétszer próbálkozott a leszálással az utasok pedig rettegtek. A gép végül Liverpoolban landolt.

Nehéz perceket éltek át az utasok kedden este a Wizz Air Birminghambe tartó járatán. Az Airbus A320-as gép pilótájának ugyanis a rossz idő és az erős szél miatt kétszer sem sikerült letennie a repülőt. A kapitány ezután előbb Manchester felé vette az irányt, majd végül Liverpool repülőterén szállt le – írja az Origo.hu.

Forrás: Youtube

„A gép folyamatosan rázkódott, és érezhető volt, hogy kezelhetetlen" – számolt be az Origónak az egyik utas. Károly a feleségével utazott, és végig egymás kezét fogták a leszállás próbálgatásánál. Az élmény annyira ijesztő volt, hogy még egy „utolsó puszit" is váltottak a repülőtér megközelítésekor. „A gép mindkét esetben szinte a földet súrolta" – idézte fel emlékeit Károly.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.