Kiss Daniella ma kora hajnalban indult el Kínába, a Miss World világverversenyre. Sarka Kata mentroláltja bűvésztrükkökkel készül elkápráztatni a világot, amelyben Lui bűvész volt a segítségére.

Kiss Daniella hosszú hónapokig tartó felkészülése lassan véget ér: a Miss World Hungary győztese már úton van Kína felé, itt rendezik meg ugyanis a Miss World szépségversenyt. Magyarországot pedig ezen a rangos szépségversenyen Daniella fogja képviselni. A lány szépsége mellett bűvésztrükkökkel igyekszik majd megnyerni a zsűrit, ebben Lui művész volt a segítségére, aki ki is kísérte a lányt a repülőtérre ma reggel.

"A csomagokat elnézve senki nem mondta volna meg, hogy a ruhákon, cipőkön, szemceruzákon kívül a táska mélyén lapul 1 csomag francia kártya, 1 cilinder, egy-két trükkös bűvészkellék, és persze az elmaradhatatlan konfetti. Apropó, konfetti:kulisszatitok, de Daniella nálam hagyta a speciális konfettit a műsorához, úgyhogy nem volt mit tenni, kivittem neki a repülőtérre. Ilyen dolgokban nem ismerek lehetetlent, mindent a sikerért" - mondta a Life.hu-nak Lui bűvész. 

Kiss Daniella elindult Kínába a Miss World világversenyreForrás: Kiss Daniella

Daniellát is sikerült elérnünk még mielőtt felszállt a gépre: "Megmondom őszintén, azt gondoltam, hogy a bűvészkedés egy sokkal egyszerűbb művészeti ág. A 3 perces mini bűvész show-m rövidnek hangzik, de valójában rengeteg mindenre kell figyelnem ahhoz, hogy sikeresen elő tudjam adni. Számomra a legnehezebb feladat az volt a felkészülésben, hogy a megtanult trükköket varázslatos mozdulatokkal színesítsem. Lui bűvészben szerencsére egy nagyon jó embert és egy szakmájában profit ismerhettem meg, aki türelmesen tanított még akkor is, amikor már feladtam volna. Nagyon izgulok a kínai verseny miatt, hiszen teljesen átérzem annak a felelősségét, hogy egy országot képviselek. Remélem, szorítanak nekem a magyarok, és elbűvölőnek tart majd a kínai közönség."

Daniella bűvészmutatványait itt nézheted meg: