Kiss Daniella bűvésztrükkökkel készül a Miss World világversenyre

Forrás: Kiss Daniella -
bűvész trükk szépségverseny Kiss Daniella bűvészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Daniella ma kora hajnalban indult el Kínába, a Miss World világverversenyre. Sarka Kata mentroláltja bűvésztrükkökkel készül elkápráztatni a világot, amelyben Lui bűvész volt a segítségére.

Kiss Daniella hosszú hónapokig tartó felkészülése lassan véget ér: a Miss World Hungary győztese már úton van Kína felé, itt rendezik meg ugyanis a Miss World szépségversenyt. Magyarországot pedig ezen a rangos szépségversenyen Daniella fogja képviselni. A lány szépsége mellett bűvésztrükkökkel igyekszik majd megnyerni a zsűrit, ebben Lui művész volt a segítségére, aki ki is kísérte a lányt a repülőtérre ma reggel.

"A csomagokat elnézve senki nem mondta volna meg, hogy a ruhákon, cipőkön, szemceruzákon kívül a táska mélyén lapul 1 csomag francia kártya, 1 cilinder, egy-két trükkös bűvészkellék, és persze az elmaradhatatlan konfetti. Apropó, konfetti:kulisszatitok, de Daniella nálam hagyta a speciális konfettit a műsorához, úgyhogy nem volt mit tenni, kivittem neki a repülőtérre. Ilyen dolgokban nem ismerek lehetetlent, mindent a sikerért" - mondta a Life.hu-nak Lui bűvész.

Kiss Daniella elindult Kínába a Miss World világversenyre Forrás: Kiss Daniella

Daniellát is sikerült elérnünk még mielőtt felszállt a gépre: "Megmondom őszintén, azt gondoltam, hogy a bűvészkedés egy sokkal egyszerűbb művészeti ág. A 3 perces mini bűvész show-m rövidnek hangzik, de valójában rengeteg mindenre kell figyelnem ahhoz, hogy sikeresen elő tudjam adni. Számomra a legnehezebb feladat az volt a felkészülésben, hogy a megtanult trükköket varázslatos mozdulatokkal színesítsem. Lui bűvészben szerencsére egy nagyon jó embert és egy szakmájában profit ismerhettem meg, aki türelmesen tanított még akkor is, amikor már feladtam volna. Nagyon izgulok a kínai verseny miatt, hiszen teljesen átérzem annak a felelősségét, hogy egy országot képviselek. Remélem, szorítanak nekem a magyarok, és elbűvölőnek tart majd a kínai közönség."

Daniella bűvészmutatványait itt nézheted meg:

Tinédzserkori fotót mutatott magáról Varga Izabellahttp://www.life.hu/sztarok/20151107-tinedzserkori-fotot-mutatott-magarol-varga-izabella-a-baratok-kozt-sztarja-a-ki-mit-tudrol.html18 éves Varga Izabella, a Barátok közt sztárja azon a fotón, amelyet nemrégiben posztolt közösségi oldalára.TV + SztárokOrigoSúlyos szívproblémával küzd Majka: "Egy ideje már súlyosbodtak a rosszullétek"http://www.life.hu/sztarok/20151106-sulyos-szivproblemaval-kuzd-majoros-peter-majka.htmlA rapper, műsorvezető Majoros Péternek, Majkának komoly szívritmuszavar keseríti meg az életét. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoHalott édesanyjával beszélt Győzike a tévéstúdióban - sokkot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20151031-halott-edesanyjaval-beszelt-gyozike-a-tevestudioban-sokkot-kapott-a-frizbi-musoraban.htmlGyőzike volt a vendége Hajdú Péternek a Frizbi című műsorban. A showman halott édesanyja szellemét idézte meg egy szellemidéző segítségével.TV + SztárokOrigoBotrány! A tévében pocskondiázták Horgas Esztert: "Ki a f...om ez a k...rva?"http://www.life.hu/sztarok/20151031-botrany-a-teveben-pocskondiaztak-horgas-esztert-ki-a-f-om-ez-a-k-rva-kerdezte-a-hungarys-got.htmlObszcén szavakkal illette egy versenyző a zsűri egyik tagját, Horgas Esztert a Hungary's Got Talent tehetségkutató műsorban. TV + Sztárok--Bebe: "Tolókocsiban is lenyomom a show-t, ha kell"http://www.life.hu/sztarok/20150926-bebe-tolokocsiban-is-lenyomja-a-sztarban-sztar-adasat-ha-arra-van-szukseg.htmlNem is sejtenénk, hogy Bebe rejtőzik a vastag festék alatt, amiben a Sztárban sztár nyitóadásában lép színpadra vasárnap. Ráadásul ezzel még nincs is vége a meghökkentő részleteknek. TV + Sztárok--Hosszú évekre rács mögé kerülhet Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20150926-hosszu-evekre-akar-tizenhat-evre-is-racs-moge-kerulhet-lagzi-lajcsi.htmlJelen állás szerint igen rosszak a kilátásai a csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezett, 30 milliós kárt okozó lopással és vesztegetéssel gyanúsított Galambos Lajosnak - írja a Bors. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.