A párizsi terror után: Kőkemény lesz az Eagles of Death Metal első interjúja

Forrás: Origo -
interjú Eagles Of Death Metal párizsi terrortámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az öltözőjükben lezajlott mészárlást csak egy kisgyerek élte túl, aki az énekes bőrkabátja alá rejtőzött.
Forrás: Origo

Nagyon erős másodperceket mutattak be a Vice videóinterjújából, amiben először szólal meg a párizsi terrortámadás óta Jesse Hughes, az Eagles of Death Metal frontembere. "Néhányan az öltözőnkben bújtak el, de a gyilkosok gond nélkül bementek oda is, és megöltek mindenkit, egy gyereket leszámítva, aki a bőrkabátom alatt rejtőzött el" - emlékezett vissza elcsukló hangon Hughes.

Az együttes november 18-án a Facebookra kitett már egy közleményt, amiben arról írtak, hogy bár már otthon vannak, még mindig elborzadva gondolnak vissza a november 13-i mészárlásra, hogy gondolatban az áldozatok szeretteivel, barátaival és családjaival vannak és hogy bíznak abban, hogy

a szeretet elhomályosítja a gonoszt.

Összesen 129-en haltak meg egy összehangolt párizsi terrorista akcióban, a legtöbb áldozatot Bataclan nevű klubban szedték a terroristák, ahol éppen az Eagles of Death Metal koncertezett. Az együttesből nem sérült meg senki, de a turnécsapatból a pólójukat árusító Nick Alexandert megölték. "Vive la musique, vive la liberté, vive la France, and vive EODM" - zárta akkor az együttes a közleményét.

Szörnyű! Liftaknába esett egy idős nő Budapestenhttp://www.life.hu/news/20151122-liftaknaba-zuhant-egy-no-a-helyszinen-meghalt-nem-zarhato-ki-az-ongyilkossag-gyanuja.htmlA helyszínelés jelenleg is tart, még nem tudni, hogyan történt meg a baleset. A hírek szerint szerint a nő öngyilkos lehetett. News--Bizarr kinézetű lény vetődött partra Ausztráliában: Íme a kék sárkány!http://www.life.hu/news/20151122-bizarr-kinezetu-leny-vetodott-partra-ausztraliaban-ime-a-kek-sarkany.htmlNemrég szó szerint mesebeli lény vetődött a szárazföldre az ausztráliai Queensland állam partjainál. Az egyszerre szép és bizarr kinézetű állatról videofelvétel is készült, ami azóta futótűzként terjed a közösségi médiában. De milyen teremtményről van valójában szó? News--Megint ölt a szén-monoxid: Anya és gyermeke a két áldozathttp://www.life.hu/news/20151122-megint-olt-a-szen-monoxid-anya-es-gyermeke-a-ket-aldozat.htmlSzén-monoxid-mérgezés okozta egy Kecskemét közelében élő anya és kisgyermeke halálát. Az ügyben büntetőeljárás indult - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. News--Hivatalosan is megérkezett a tél: Havazott Kékestetőn!http://www.life.hu/news/20151122-dobogokon-jelenleg-suru-apro-pelyhekben-esik-a-ho-itt-a-tel-elo-a-szankot.htmlA magasabb hegyvidékeken akár 10 centiméter hó is hullhat - írta figyelmeztető előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Kékestetőn vasárnap reggel 3 centiméteres hóvastagságot mértek. NewsThinkstockJó hír! Száznál is több helyen nyitnak ki az üzletek a karácsony előtti hétvégékenhttp://www.life.hu/news/20151122-nyitva-tarthatnak-az-uzletek-a-negy-adventi-vasarnapon-karacsonyig-itt-tudunk-bevasarolni.htmlNyitva tarthatnak az üzletek a négy adventi vasárnapon, november 29-én, december 6-án, 13-án és 20-án. Országosan száznál is több üzlet döntött úgy, hogy november 22-én élj az ötödik, választható vasárnap lehetőségével.NewsThinkstockIsmét bombafenyegetés miatt hajtott végre kényszerleszállást egy utasszállítóhttp://www.life.hu/news/20151122-bombafenyegetes-miatt-kenyszerleszallast-hajtott-vegre-egy-utasszallito-a-turkish-airlines-gepe.htmlBombafenyegetés miatt Kanadában hajtott végre kényszerleszállást a Turkish Airlines török légitársaság egyik repülőgépe, amely New Yorkból Isztambulba tartott - közölte a kanadai rendőrség.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.