Nem ment haza a szalagavató bálról a 16 éves Barbara

Forrás: police.hu -
keresés rendőrség lány eltűnés eltűnt gyerek Cegléd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több mint egy hete keresik a ceglédi Kovács Barbarát.

Kovács Barbara november 14-én ment el otthonról egy helyi szalagavató bálba, haza azonban már nem ment - írja a police.hu.

Forrás: police.hu

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a lány megtalálásához. Barbara körülbelül 170 centiméter, normál testalkatú, 60-65 kilogramm. Haja vállig érő, természetes vörös színű. Felső fogszabályzót hord. Eltűnésekor világos vajszínű, szűk nadrágot, háromnegyedes krémszínű, derékban megkötős kabátot és fekete bokacsizmát viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki Kovács Barbara tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Ceglédi Rendőrkapitányságon vagy tegyen bejelentést a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Kilenc megyére adtak ki figyelmeztetést - Jön a rossz idő!http://www.life.hu/news/20151121-kilenc-megyere-adtak-ki-figyelmeztetest-1.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint szombaton "hidegbetörés" várható, ennek nyomán több megyében sok esőre, a magasabban fekvő helyeken havas esőre, hóra és lehűlésre is számítani kell. NewsThinkstockLövöldözés volt egy játszótéren, 16 embert kórházba kellett szállítanihttp://www.life.hu/news/20151123-egy-jatszoteri-lovoldozes-miatt-new-orleansban-tizenhat-embert-korhazba-kellett-szallitani.htmlAz eddigi hírek szerint 16 ember sebesült meg abban a játszótéri lövöldözésben, mely vasárnap tört ki New Orleansban. News--Hivatalosan is megérkezett a tél: Havazott Kékestetőn!http://www.life.hu/news/20151122-dobogokon-jelenleg-suru-apro-pelyhekben-esik-a-ho-itt-a-tel-elo-a-szankot.htmlA magasabb hegyvidékeken akár 10 centiméter hó is hullhat - írta figyelmeztető előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Kékestetőn vasárnap reggel 3 centiméteres hóvastagságot mértek. NewsThinkstockSzörnyű! Liftaknába esett egy idős nő Budapestenhttp://www.life.hu/news/20151122-liftaknaba-zuhant-egy-no-a-helyszinen-meghalt-nem-zarhato-ki-az-ongyilkossag-gyanuja.htmlA helyszínelés jelenleg is tart, még nem tudni, hogyan történt meg a baleset. A hírek szerint szerint a nő öngyilkos lehetett. News--Ő lett a csúnyaságverseny győztesehttp://www.life.hu/news/20151121-harareben-csunyasagversenyt-rendeztek.htmlMision Sere lett Harare legcsúnyább embere. Bizony, mert ilyen versenyt is rendeznek a világon.NewsMTIA párizsi terror után: Kőkemény lesz az Eagles of Death Metal első interjújahttp://www.life.hu/news/20151122-ez-lesz-az-eagles-of-death-metal-elso-interjuja-a-parizsi-terrortamadas-utan.htmlAz öltözőjükben lezajlott mészárlást csak egy kisgyerek élte túl, aki az énekes bőrkabátja alá rejtőzött. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.