Csokoládéra váltotta le a híreket az egykori híradós, Nagy Judit

Forrás: http://www.enje.hu/ -
tervezés csokoládé híradós Nagy Judit tréning
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori híradósból csokoládétervező és kommunikációs szakember lett.

Három éve tűnt el a televízió képernyőjéről Nagy Judit, ám azóta sem tétlenkedik, csupán a nyilvánosság helyett szenvedélyének él. Életében minden jelen van, amivel eddig foglalkozott. Csokoládét tervez, speciális csokoládékóstolókat, élményprogramokat és különböző tréningeket tart.

Forrás: --

„Kislánykorom óta rajongok a csokoládéért! A sok ízlelés és a csokoládékészítés különös módon hatott a személyiségemre. Rádöbbentem arra, hogy mennyi lehetőség rejlik ebben az anyagban. Lehetőség arra, hogy egy kicsit játsszunk illatokkal, ízekkel, és közben olyan dolgokon gondolkodjunk el, amire sosem jut időnk" – mondta Judit.

Bereczki Zoli hevesen udvarolt Tóth Gabinakhttp://www.life.hu/sztarok/20151123-bereczki-zoltan-a-tv2-sztarban-sztar-elo-adasaban-hevesen-udvarolt-toth-gabi-enekesnonek.htmlBereczki Zoli szóhoz sem tudott jutni a Sztárban sztár vasárnapi adásában, Szandi és Tóth Gabi szexi duettje után. TV + Sztárok--Boldog szülinapot! Törőcsik Mari ma 80 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20151123-torocsik-mari-szineszno-ma-unnepli-nyolcvanadik-szuletesnapjat.htmlNovember 23-án ünnepli nyolcvanadik születésnapját Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoScarlett Johansson imádja a pitét, a gyerekét és utálja a taxitolvajokat http://www.life.hu/sztarok/20151123-scarlett-johansson-talan-ennyit-meg-sosem-arult-el-a-maganeletrol-megnyilt-a-sztar.htmlA gyönyörű színésznő nem csak a szépségéről híres, hanem arról is, hogy szinte sosem nyilatkozik a családjáról, vagy a civil életéről. Egy új kampány alkalmával azonban most interjút adott, melyben kicsit megnyílt a kamerák előtt. TV + Sztárok--"Nem vagyok fából" - Ördög Nóra többször is sírva fakadt a kamrák előtthttp://www.life.hu/sztarok/20151123-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-a-kamerak-elott-fakadt-sirva.htmlA Kocka nem csak az ügyesség és a koncentráció játéka, de az érzelmeké is. Legalábbis erre enged következtetni, hogy Ördög Nóra többször is elsírta magát a forgatások alatt.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy sminkel férfit Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20151123-igy-sminkel-ferfit-tolvai-reni.htmlTolvai Reni már kislányként rajongott a sminkekért, szerette magát és barátnőit kifesteni. Az énekesnő nem kímélte a Life.hu nagyszájú riporterét, Németh Mátét és füstös, Johnny Depp-sminket varázsolt neki.TV + SztárokOrigoKerek popsik, neccharisnya és pucsítás: Tóth Gabi és Szandi nagyon odatették!http://www.life.hu/sztarok/20151122-toth-gabi-es-szandi-nagyon-odatettek-kerek-popsik-neccharisnya-es-pucsitas.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tóth Gabi Szandit kapta duettpartneréül, együtt pedig Shakirát és Rihannát kellett színpadra állítaniuk. Nos, ez sikerült is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.