"Nem vagyok fából" - Ördög Nóra többször is sírva fakadt a kamrák előtt

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
TV2 műsorvezető Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kocka nem csak az ügyesség és a koncentráció játéka, de az érzelmeké is. Legalábbis erre enged következtetni, hogy Ördög Nóra többször is elsírta magát a forgatások alatt.

A TV2 új játékshow-jának műsorvezetője ugyan csak külső szurkolóként támogathatja a versenyzőket, hiszen az ügyességi és koncentrációs feladatok alatt a játékosok teljesen magukra vannak utalva a kocka belsejében, de a stúdióban uralkodó feszültség a stáb minden tagjára komoly hatással van. Több alkalommal előfordult tehát, hogy Nóra együtt szomorkodott a versenyzőkkel, de hiába ömlöttek a könnyei, a levezető mondatait el kellett mondania - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"A forgatás előtt nem gondoltam volna én sem, hogy ennyire megérint majd ez a játék. Nem vagyok fából és természetes, hogy elkezdek kötődni a játékosokhoz, drukkolok és szurkolok nekik, hiszen kívülről nem tud az ember segíteni, mindenki magára van utalva a kockában.

Éppen ez adja a nehézségét a látszólag egyszerű feladatoknak, és az gyorsan kiderült, hogy pszichikai terhelés alatt, mindenki nehezebben teljesít. Főleg akkor, ha egy-két sikertelen próbálkozás után elveszíti az önbizalmát. Esetenként pedig különösen nagy súlya és tétje volt egy-egy feladatnak, életeket változtathat meg a pénznyeremény - magyarázta Nóra, aki azért természetesen nem minden esetben könnyezte meg a veszteseket.

Gáspár Laci nyerné a Sztárban sztárt, ha ma véget ért volna a show!http://www.life.hu/sztarok/20151122-ime-a-sztarban-sztar-elodontojenek-vegso-listaja-csobot-adel-esne-ki.htmlA zsűri már elmondta, hogy kiket szeretne látni a végső döntőben, de itt csak a nézők szava számít. TV + SztárokOrigoKökény Attila és Gáspár Laci Grease előadásától sírunk a nevetéstől!http://www.life.hu/sztarok/20151122-kokeny-attila-es-gaspar-laci-grease-karaktereitol-sirunk-micsoda-show-a-szinpadon.htmlJohn Travolta és Olivia Newton-John az évezred filmes párosa! De így magyar változatban egyszerűen utánozhatatlanok. TV + Sztárok--Kökény Attila és Gáspár Laci Grease előadásától sírunk a nevetéstől!http://www.life.hu/sztarok/20151122-kokeny-attila-es-gaspar-laci-grease-karaktereitol-sirunk-micsoda-show-a-szinpadon.htmlJohn Travolta és Olivia Newton-John az évezred filmes párosa! De így magyar változatban egyszerűen utánozhatatlanok. TV + Sztárok--Sosem gondoltuk volna: Peter Sramek nagy nőfaló letthttp://www.life.hu/sztarok/20151122-peter-sramek-lou-begakent-lepett-szinpadra-es-nagy-nofalo-lett-belole.htmlPeter Sramek, aki Pál Dénessel egyszer már jól felültetett minket, megint nagyot alkotott. És ahogy eddig sem, most sem volt egyszerű helyzetben. TV + Sztárok--Döglégy Zoli bekapta a legyet: Csobot és Pásztor a világ legvagányabb kismamái http://www.life.hu/sztarok/20151122-csobot-adel-es-pasztor-anna-a-vilag-legvaganyabb-kismamai.html"Olyan lányt szeretnék, mint az Adél" - mondta Pásztor Anna a produkció előtt. Adél Tunyogi Orsi bőrébe búlt, míg duettpartnere Ganxsta Zolee karakterét hozta. TV + Sztárok--Tóth Gabi kezében szétesett a tojás: Totál kizökkent a produkciójábólhttp://www.life.hu/sztarok/20151122-toth-gabi-kezeben-szetesett-a-tojas-total-kizokkent-a-produkciojabol-sub-bass-monster-volt.htmlGabi épp a fellépése előtt tudta meg, hogy ő áll a négy döntős közül az utolsó helyen, legalábbis, ami a nézői szavazatokat illeti. Vajon ez nyomta rá a bélyegét a produkciójára? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.