A Kocka nem csak az ügyesség és a koncentráció játéka, de az érzelmeké is. Legalábbis erre enged következtetni, hogy Ördög Nóra többször is elsírta magát a forgatások alatt.

A TV2 új játékshow-jának műsorvezetője ugyan csak külső szurkolóként támogathatja a versenyzőket, hiszen az ügyességi és koncentrációs feladatok alatt a játékosok teljesen magukra vannak utalva a kocka belsejében, de a stúdióban uralkodó feszültség a stáb minden tagjára komoly hatással van. Több alkalommal előfordult tehát, hogy Nóra együtt szomorkodott a versenyzőkkel, de hiába ömlöttek a könnyei, a levezető mondatait el kellett mondania  - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"A forgatás előtt nem gondoltam volna én sem, hogy ennyire megérint majd ez a játék. Nem vagyok fából és természetes, hogy elkezdek kötődni a játékosokhoz, drukkolok és szurkolok nekik, hiszen kívülről nem tud az ember segíteni, mindenki magára van utalva a kockában.

Éppen ez adja a nehézségét a látszólag egyszerű feladatoknak, és az gyorsan kiderült, hogy pszichikai terhelés alatt, mindenki nehezebben teljesít. Főleg akkor, ha egy-két sikertelen próbálkozás után elveszíti az önbizalmát. Esetenként pedig különösen nagy súlya és tétje volt egy-egy feladatnak, életeket változtathat meg a pénznyeremény - magyarázta Nóra, aki azért természetesen nem minden esetben könnyezte meg a veszteseket.

Senki ne gondolja, hogy végigsírjuk majd az összes adást a játékosokkal, de az biztos, hogy izgalomból és érzelmekből nem lesz hiány."