Egy amerikai bulvárlap állítja: eljutott hozzá Charlie Sheen egyik felvétele 2011-ből, amelyen kokaint szív és orális szexben részesít egy másik férfit.

Tovább gyűrűzik Charlie Sheen HIV-botránya. A Radar magazin ugyanis állítása szerint birtokába jutott a Két pasi meg egy kicsi sztárjának 2011-ben készült videójához, amelyben az 50 éves színész kokaint szív és orális szexben részesít egy másik férfit.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl

A felvétel, amelyet nem közölt a lap, éppen abban az évben készült egy Las Vegas-i hotelszobában, amikor Sheen állítása szerint HIV-vírust diagnosztizáltak nála az orvosok. Azt nem tudni, hogy a videó előtt, vagy után derült fény a sztár betegségére. A Radar Online szerint a felvétel egyik férfi főszereplője is beszáll Sheen perelői közé, mivel állítása szerint herpeszt kapott a színésztől, aki együttlétük előtt leszögezte, nincs semmiféle nemi betegsége.

Charlie Sheen múlt hét kedden a Today showműsorban vallotta be: ő az a HIV-pozitív hollywoodi sztár, akinek kilétéről napok óta folyik a találgatás. Sheen a hírek szerint gyógyszeres kezelés alatt áll.

A napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu itt gyűjtötte össze azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.