Előkerült a HIV-pozitív Charlie Sheen botrányvideója

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl -
orális szex Charlie Sheen Las Vegas hotelszoba férfi videó felvétel drogozás kokainfogyasztás HIV-fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai bulvárlap állítja: eljutott hozzá Charlie Sheen egyik felvétele 2011-ből, amelyen kokaint szív és orális szexben részesít egy másik férfit.

Tovább gyűrűzik Charlie Sheen HIV-botránya. A Radar magazin ugyanis állítása szerint birtokába jutott a Két pasi meg egy kicsi sztárjának 2011-ben készült videójához, amelyben az 50 éves színész kokaint szív és orális szexben részesít egy másik férfit.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl

A felvétel, amelyet nem közölt a lap, éppen abban az évben készült egy Las Vegas-i hotelszobában, amikor Sheen állítása szerint HIV-vírust diagnosztizáltak nála az orvosok. Azt nem tudni, hogy a videó előtt, vagy után derült fény a sztár betegségére. A Radar Online szerint a felvétel egyik férfi főszereplője is beszáll Sheen perelői közé, mivel állítása szerint herpeszt kapott a színésztől, aki együttlétük előtt leszögezte, nincs semmiféle nemi betegsége.

Charlie Sheen múlt hét kedden a Today showműsorban vallotta be: ő az a HIV-pozitív hollywoodi sztár, akinek kilétéről napok óta folyik a találgatás. Sheen a hírek szerint gyógyszeres kezelés alatt áll.

A napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu itt gyűjtötte össze azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.

5+1 tévhit a HIV-vírusrólhttp://www.life.hu/drlife/20151119-hiv-virus-tevhit-fertozo-de-nem-mindenhogy-influenzas-tunetekkel-jar.htmlNem árt tisztába tenni pár dolgot a napokban Charlie Sheen miatt igencsak szóbeszéddé vált HIV-vírusról. Dr. LifeThinkstockMicsoda? Charlie Sheen megírja az emlékirataithttp://www.life.hu/news/20151120-charlie-sheen-szinesz-megirja-emlekiratait.htmlAlig két napja, hogy a világsztár bevallotta betegségét, máris ajánlatokkal bombázzák a könyvkiadók, hogy nekik mesélje el a sztoriját. News--272 embert fertőzött meg HIV-vírussal az orvoshttp://www.life.hu/news/20151021-yem-chrin-engedely-nelkul-uzemelo-orvos-hiv-virussal-fertozott-meg-272-embert.htmlEngedélye sem volt annak az orvosként dolgozó férfinak, aki praxisában 272 embert fertőzött meg HIV-vírussal egy eldugott kambodzsai faluban. News--Charlie Sheen édesapja büszke a fiára a bátorságáérthttp://www.life.hu/csalad/20151119-charlie-sheen-edesapja-martin-sheen-buszke-fiara-a-batorsagaert.htmlElőször szólalt meg Martin Sheen fia nagy bejelentése után, amelyben a színész felvállalta: ő a HIV-pozitív hollywoodi sztár. Család--Juhbélből készült óvszerrel szexelt Charlie Sheen és pornós exbarátnőjehttp://www.life.hu/intim/20151118-charlie-sheen-baratnoje-nem-tudta-hogy-hiv-fertozott-a-szinesz-es-juhbelbol-keszult-ovszerrel.htmlA juhbél sokkal kevésbé véd a nemi betegségekkel szemben, mint a latex. Ezt pedig a HIV-fertőzött világsztár exbarátnője, Bree Olson is tudta – azt azonban már nem, hogy Charlie Sheen HIV-fertőzött lett volna kapcsolatuk alatt. Intim--Ebben a luxusvillában rendezte orgiáit Charlie Sheenhttp://www.life.hu/otthon/20151118-charlie-sheen-szinesz-ebben-a-luxusvillaban-rendezte-az-orgiakat.htmlA hírek szerint már árulja egyik Beverly Hills-i otthonát a sztár, aki nemrég a nyilvánosság előtt is vállalta: ő az a HIV-pozitív sztár, akinek kilétét napok óta találgatják. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.