Kis Grófo a Star Wars rohamosztagosokról: "Robotnézésük meg járásuk volt!"

Kis Grófo feldolgozás rohamosztagos Star Wars nóta népszerűség robot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu is megmutatta, a nagy Star Wars-őrületben elkészült az internetezők legújabb kedvence, a videó, amelyben Kis Grófo slágerére rázzák a birodalmak.

A Mokka műsorvezetői elérték telefonon Kis Grófót, és arról kérdezték, mit szól a nóta zseniális feldolgozásához.

"Fantasztikus érzés!" - örült a mulatós sztár annak, hogy ilyen népszerűségnek örvend a dala. Az énekes, aki tegnap értesült a videóról, így kommentálta: "Robotnézésük meg járásuk volt!" Demcsák Zsuzsa kérdésére,hogy beépíti-e a klipben látott mozdulatokat a koreográfiáiba, az énekes nevetve azt mondta, lehet, hogy merít majd belőle ötleteket.

Exkluzív! Íme, az első fotók Kiszel Tünde jövő évi naptárából - kész cirkusz!http://www.life.hu/sztarok/20151123-exkluziv-ime-az-elso-fotok-kiszel-tunde-jovo-evi-naptarabol-kesz-cirkusz.htmlA hagyományokhoz híven ismét elsőként közölhetünk képeket Kiszel Tünde jubileumi, immár 15. éve készülő kalendáriumából. A naptárdíva igazán kitett magáért a kerek évfordulóra: bevette az Eötvös cirkuszt! TV + SztárokOrigoSzandi lánya nem mert iskolába menni anyja szexi előadása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20151124-szandi-lanya-nem-mert-iskolaba-menni-anyja-sztarban-sztaros-szexi-produkcioja-utan.htmlSzandi vasárnap esti produkciója a Sztárban sztár műsorában annyira sokkolta tinédzser lányát, hogy másnap nem akart iskolába menni. TV + Sztárok--Transzszexuális előadóművésztől kapott ajánlatot Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20151124-transzszexualis-eloadomuvesztol-amanda-elstaktol-kapott-ajanlatot-gaspar-laci.htmlA Sztárban sztár-beli produkcióit nézve Amanda Elstak nemcsak a saját show-jába hívta meg Lacit, hanem kijelentette, külföldi fellépéseket is szervezne neki.TV + Sztárok--Kiss Daniella nagyon jó eredményekkel debütált Kínában http://www.life.hu/sztarok/20151123-kiss-daniella-nagyon-jol-teljesitett-az-eddigi-megmeretteteseken-elso-helyen-all.htmlA Miss World Hungary győztese nem csak a zsűrit, de a közönséget is elkápráztatta. A közösségszavazáson első helyen áll. TV + SztárokOrigoGáspár Laci Majkát alakítja a Sztárban sztár döntőjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151123-gaspar-laci-a-tv2-sztraban-sztar-enekese-majkat-alakitja-a-musor-dontojeben.htmlTilla kiosztotta az utolsó duetteket, Gáspár Laci Curtis-szel az oldalán énekli majd, a Belehalok című slágert. TV + Sztárok--Csokoládéra váltotta le a híreket az egykori híradós, Nagy Judithttp://www.life.hu/sztarok/20151123-nagy-judit-egykori-hirados-csokoladera-valtotta-le-a-hiradot.htmlAz egykori híradósból csokoládétervező és kommunikációs szakember lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.