Néma beleegyezés - Fotósorozat a nőket ért erőszak ellen

Forrás: Kissmiklos.com -
fotósorozat nők erőszak diszkrimináció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkal gyakrabban éri erőszak a nőket, mint azt bárki gondolná. Világszerte nők millióit éri diszkrimináció, bántalmazás. A legtöbb esetről senki sem szerez tudomást, a nők csendben tűrnek.

A Néma igen egy felkiáltójel. Azokért a nőkért, akiket a környezetük megfoszt a választás lehetőségétől. Rengeteg nő él úgy, hogy nem mondhat nemet, fájdalmas napi rutin számukra a csendes beleegyezés.

Forrás: Kissmiklos.com

Művészettel szállnak harcba alkotók a nők diszkriminálása ellen. A Néma beleegyezés című fotósorozat felhívja a figyelmet, hogy minden nőnek joga van a választásra, szokásoktól, vallási tanoktól és erkölcsi tévhitektől függetlenül.

Forrás: Kissmiklos.com

Azt üzeni a világnak, hogy ha egy nő úgy érzi, nem akarja, igenis mondhat nemet.

Forrás: Kissmiklos.com

Testképzavarral küzdött a 18 éves lány, aki felakasztotta magáthttp://www.life.hu/news/20151125-testkepzavarral-kuzdott-a-18-eves-lany-hannah-carpenter-aki-vegul-felakasztotta-magat.htmlA 18 éves Hannah teljesen bekattant, mert úgy szeretett volna kinézni, mit az imádott celebek. NewsÉrdekes kísérlet! Vajon mennyi idő alatt jut el hozzád egy Facebook poszt? http://www.life.hu/news/20151125-a-vilag-tobb-pontjat-is-bejarta-ez-az-erdekes-kiserlet-magyarok-is-osztjak-a-kepet.htmlKét dán fiú kitalálta, hogy megosztanak egy képet a közösségi oldalon, arra kérve a többi felhasználót is, hogy tegye ugyanezt. Arra voltak kíváncsiak milyen messzire megy el a világon ez a fotó. NewsOrigoA világ legnagyobb klóngyárát építik Kínábanhttp://www.life.hu/news/20151125-a-vilag-legnagyobb-haszon-es-haziallatok-ipari-klonozasara-szolgalo-gyarat-epitik-kinaban.htmlA világ legnagyobb, haszon- és háziállatok ipari klónozására szolgáló gyárát építik Kínában. NewsOrigoNagyot hibázott a sztárfocista neje - Fotó!http://www.life.hu/news/20151124-a-manchester-united-nepszeru-focistaja-sokaig-fog-meg-magyarazkodni-a-neje-miatt.htmlA Manchester United ifjú focistája magyarázkodhatott a párja tudatlansága miatt. A nő csak jót akart, de kinevették érte. NewsElhunyt Valentyin Mogilnij legendás szovjet tornászhttp://www.life.hu/news/20151124-elhunyt-valentyin-mogilnij-legendas-szovjet-tornasz.htmlNegyvenkilenc éves korában szívrohamban elhunyt Valentyin Mogilnij többszörös világ- és Európa-bajnok orosz tornász. NewsThinkstockTúl magas modellnek a világ egyik leghosszabb lábú lányahttp://www.life.hu/news/20151124-chase-kennedy-a-vilag-egyik-leghosszabb-labu-lanya-tul-magas-modellnek.htmlChase Kennedy 195 centiméter magas, amelyből 129 centimétert a lábai tesznek ki – ezzel állítása szerint megelőzi a 125 centis lábú amerikai rekordert, Holly Brutot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.