Elfogult lehet Horgas Esztert? - Zenésztársait "juttatta be" a Got Talentbe

Forrás: RTL klub -
Horgas Eszter Hungary's Got Talent zsűri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A Got Talent aranygombos továbbjutó csapata, az ütőshangszeres Talamba és Horgas Eszter jól ismerik egymást, sőt közös lemezük is megjelent - írja a Bors. A napilap felvette, hogy a fuvolaművésznő vajon nem elfogult-e zenésztársaival, sőt furcsállják, hogy az együttes jelentkezett a Got Talentbe, ugyanis a műsor nélkül is nemzetközileg elismertek, a hazai fesztiválok állandó résztvevői, jövőre a Művészetek Palotájában adnak koncertet.

Horgas Eszter a Borsnak arról beszélt, hogy nem ő hívta fel az együttes figyelmét a műsorra, már csak azért sem, mert az ő jelenléte is az utolsó percben dőlt el. "Pont a válogató alatt egy nemzetközi turném lett volna, amit az utolsó pillanatban sikerült augusztusra áttenni. Ugyanígy nem segítettem nekik sem és más ismerősnek sem" – magyarázta Eszter.

"A Talambánál is féltem, mert ha nem ilyen magas színvonalú az előadásuk, biztos nem szavazok rá­juk. Akiket sokra tartok, azok­kal sokkal szigorúbb vagyok, mert nagyobb az elvárásom" – mondta Horgas Eszter, és kijelentette: az ítélete maximálisan szakmai, és az élő adások alatt sem lesz elfogult a Talambával.

Forrás: RTL klub

"Ahogy a többi induló, mi sem tudtuk, hogy ki lesz a zsűriben. Az elmúlt tizenhat évben szerencsére több elismert, kiváló művésszel és zenésszel volt alkalmunk egy színpadon zenélni, bármelyikük ülhetne most ott" – mondta Zombor Levente, a Talamba tagja. Hozzátette, anno kötelességüknek érezték, hogy jelezzék a munkakapcsolat tényét a műsor készítőinek.

"Amikor kiderült, hogy Eszter zsűritag lesz, a Talamba jelezte, hogy már dolgoztak vele. Tudattuk Eszterrel is, hogy indul a Talamba. Nem akartunk kizárni a versenyből egy kiváló zenekart csak azért, mert a négy zsűritag közül az egyikkel már felléptek, hiszen amit csinálnak, az nagyon színvonalas. Eszterről pedig a hét epizód válogatás alatt pontosan kiderült, hogy magas a mércéje. Akárkire nem nyomna gombot, csak mert ismeri" – mondta Schiwert-Takács László, a műsor kreatív producere. A szabály szerint nincs akadálya annak, hogy olyan előadó induljon, aki a művészetéből él, és akinek volt szakmai kapcsolata valakivel a zsűriben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.