Ennyire még nem örültek egy fénykardnak - Vicces videó!

fénykard rajongó Star Wars film videó vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Star Wars-fanok már tűkön ülnek, hiszen egy hónap sincs hátra az űropera premierjéig. Egy amerikai rajongó kicsit elragadtatta magát, amikor megkapta az egyik kedvenc kiegészítőjét a filmből. 

"Egy fénykard! Úristen, gyerünk, harcoljunk!" - kiabálta Francis, amikor kezébe vehette a játékot. A családja előrelátó volt, mivel rögtön kettővel ajándékozták meg, így tényleg tud harcolni vele egy ugyancsak lelkes követővel. A fiúról készült videó igen viccesre sikeredett.

Börtönbe kerülhet a pécsi színésznő támadójahttp://www.life.hu/news/20151126-bortonbe-kerulhet-a-pecsi-szineszno-kulcsar-viktoria-tamadoja.htmlTöbbek között nemi erőszak kísérlete miatt emeltek vádat a férfi ellen, aki korábban két nőt is inzultált Pécs belvárosában. News--Az Eagles of Death Metal akar elsőként fellépni, ha újra kinyit a Bataclanhttp://www.life.hu/news/20151126-az-eagles-of-death-metal-akar-elsokent-fellepni-ha-ujra-kinyit-a-bataclan.htmlAz Eagles of Death Metal amerikai rockegyüttes akar elsőként fellépni, ha újra kinyit a párizsi Bataclan rendezvényközpont - mondta el Jesse Hughes, a zenekar énekese a Vice-nak adott interjújában. NewsOrigoMegbüntette a Médiahatóság a TV2-thttp://www.life.hu/news/20151126-megbuntette-a-mediahatosag-a-tv2t.html260 ezer forintot kell fizetnie a TV2-nek, ugyanis a csatorna többször megsértette a termékmegjelenítési előírásokat. NewsOrigoHarrison Ford megviccelte a Star Wars-rajongókat - Videó!http://www.life.hu/news/20151120-harrison-ford-igy-cseveg-a-star-wars-fanokkal-volt-aki-elsirta-magat.htmlMicsoda mázlisták! Te mit szólnál, ha egy átlagos beszélgetés közepén felbukkanna Han Solo a monitorodon? Pár ember átélhette ezt az élményt. News--Lawrence Kasdan forgatókönyvíró: "Soha többé nem csinálok Star Wars-t"http://www.life.hu/kult/20151109-lawrence-kasdan-forgatokonyviro-soha-tobbe-nem-csinal-star-warst.htmlBúcsút vesz a csillagháborús filmektől Lawrence Kasdan, a legutóbbi három epizód forgatókönyvírója.Kult--Star Wars fanok figyelem: Így rázzák a rohamosztagosok Kis Grófóra!http://www.life.hu/kult/20151122-star-wars-fanok-igy-razzak-a-rohamosztagosok-kis-grofora-vicces-video.htmlNe keress tovább, itt a nap videója! Ha Csillagok háborúja fan vagy, és már alig várod a decemberi premiert, a megtekintés kötelező! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.