Kész, elolvadtunk! Megvolt a Got Talent legcukibb produkciója

Forrás: Facebook/ Hungary's Got Talent -
Hungary's Got Talent Czuczor-Gidai Zsófi Got Talent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Színpadra állt a Got Talent legcukibbja, Czuczor-Gidai Zsófi.

Az ennivalóan édes kislány ezúttal egy csacsiról szavalt, természetesen odáig volt érte a zsűri, és a közönséget is elvarázsolta a szórakoztató produkcióval. Zsófi elárulta, ha nagy lesz, divattervező lesz, amit simán el is tudunk képzelni, látva a tündéri piros masnit a hajában.

Forrás: Facebook/ Hungary's Got Talent

Hatalmas meglepetést okozott a Sztárban sztár műsorban Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20151128-havas-henrik-a-sztarban-sztarrol-beszelt.htmlA Sztárban sztár egyik zsűritagja, Havas Henrik nagy meglepetést okozott a nézőknek azzal, hogy nem mond éles kritikát a versenyzőkről. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKiszel Tünde beszólt Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20151128-kiszel-tunde-beszolt-berki-krisztiannak.htmlMár 15 éve, hogy először kézbe vehette a közönség Kiszel Tünde első kalendáriumát. Ennek kapcsán beszélgetett Berki Krisztiánnal a naptárdíva, majd alaposan odapörkölt a reggeli beszélgetős műsor műsorvezetőjének. TV + SztárokOrigoAurelio: "Drogoztam, de nem vagyok bűnöző"http://www.life.hu/sztarok/20151121-aurelio-drogoztam-de-nem-vagyok-bunozo.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, rengeteg kábítószergyanús anyagot találtak Aurelionál. A VV6 győztese börtönbe is kerülhet.TV + Sztárok--Egyre dögösebb Baukó Éva - Irtó szexin hintázikhttp://www.life.hu/sztarok/20151126-irto-szexin-hintazik-bauko-eva.htmlAkár szexi Mikuláslány is lehetne Baukó Éva a piros miniruhában, amiben új Instagram fotóján feszít. TV + Sztárok--Így sminkel férfit Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20151123-igy-sminkel-ferfit-tolvai-reni.htmlTolvai Reni már kislányként rajongott a sminkekért, szerette magát és barátnőit kifesteni. Az énekesnő nem kímélte a Life.hu nagyszájú riporterét, Németh Mátét és füstös, Johnny Depp-sminket varázsolt neki.TV + SztárokOrigoJesszus! Mi történt a szexi Chris Hemsworth csodás testével?http://www.life.hu/sztarok/20151123-chris-hemsworth-sokat-fogyott-egy-szerep-miatt.htmlRajongók milliói imádják Chris Hemsworth csodásra izmosított testét, ami szinte védjegyévé vált. A 32 éves színész egy szerep kedvéért azonban megvált kockahasától. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.