A Sztárban sztár egyik zsűritagja, Havas Henrik nagy meglepetést okozott a nézőknek azzal, hogy nem mond éles kritikát a versenyzőkről.

A Tények arról kérdezte Havast, hogy mi alapján pontozza a Sztárban sztár versenyzőit. "A fellépők a műsor elején eléggé kiszolgáltatottak voltak, mert nem volt beleszólásuk, hogy kinek a bőrébe bújjanak. Ezért sokszor nehéz helyzetbe kerültek. Én mindig megnézem, hogy milyen volt az eredeti előadó. Sokat nyom a latban, hogy mennyit tud abból visszahozni hangban, kisugárzásban, énekben. Persze nézem a produkció egészét is, milyen a smink, a díszlet, szóval nálam az összbenyomás számít" - mondta a zsűritag.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Sokan meglepődtek, hogy a tanár úr kifejezetten jó véleményt mond az énekesekről, nem vitatkozik, nem kritizál.

"Ez azért nem az a helyzet, amikor politikusokkal vitatkozom a költségvetésről, vagy az orosz vadászbombázó lelövéséről. Egy ilyen típusú műsort is lehet élvezni. Nem véletlen, hogy a Sztárban sztár ilyen sikeres műsor lett. Egyébként is, én alapvetően egy kedves ember vagyok. Az más kérdés, hogy az egyetemen néha vizsgáztatás közben megvadultam. De mióta nem bosszantanak érdektelen, buta emberek, azóta nem idegesítem fel magam" - fogalmazott.